Izjava dana
bukal

Slaven Bukal gradi uspješnu trenersku karijeru u Kataru // Sa Slavenom smo razgovarali na Adventu u Križevcima

Slaven Bukal nakon bogate nogometne karijere koju je imao diljem svijeta, već nekoliko godina gradi uspješnu trenersku karijeru. Treba spomenuti da je Slaven Bukal dio svoje nogometne karijere proveo u Križevcima i Svetom Ivanu Žabnu. Danas Bukal radi u Kataru, gdje je nedavno osvojio novu titulu, a s njim smo razgovarali na Adventu u Križevcima.

-Radim u Kataru s djecom u sportskoj akademiji, većinom su to indijska djeca jer mi je i gazda Indijac. Ima preko 700 tisuća Indijaca u Kataru, a titula je osvojena s jednom seniorskom ekipom. Riječ je o turniru indijske zajednice u Kataru, a vodio sam ekipu čiji je sponzor prijatelj od mojeg gazde. Bila je suradnja između moje akademije i te ekipe i kao voditelj škole nogometa sam vodio seniorsku ekupu na tom turniru – rekao nam je Bukal.

bukal

-Bio sam tri mjeseca u Kini, a u Kataru sam malo više od 2 godine. Priča da dođem u Katar je došla sasvim slučajno preko Linkedina i otišao sam tamo, dok sam u Kini bio putem jednog trenera koji radi u Kini. U Kataru mi je ipak ljepše, toplije i bliže i zbog licence koju rješavam u Zagrebu odlučio sam se vratiti natrag- istaknuo je.

-U Hrvatsku sam došao prije dva dana i imam predavanja dva tjedna u Sesvetama na akademiji, a 3. siječnja se vraćam u Katar i ostat ću tamo do srpnja. Fali mi Hrvatska, ali danas je doba interneta, vibera… pa se lakše sve podnese. Planiram i dalje ostati u Kataru, ali kad bi dobio ponudu za Prvu ili Drugu ligu, onda bi se vratio u Hrvatsku- rekao je Slaven Bukal.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

sdp keser bernardic

Davor Bernardić u Novom Virju najavio predstavljanje programa SDP-a za poljoprivredu i selo

Općinska Organizacija SDP-a Novo Virje održala je u nedjelju godišnju izvještajnu konvenciju. Predsjednik SDP-a Novo …

ilustracija

TEŠKA PROMETNA KOD KRIŽEVACA Mladi vozač motocikla sletio s ceste i udario u raspelo

Oko 16,00 sati u križevačkom selu Majurcu, 19-godišnji vozač motocikla izgubio je nadzor nad vozilom …