Josip Tratnjak iz Brda Cirkvenskog je jedan od najupečatljivijih kandidata emisije ‘Ljubav je na selu’. Natjecatelj 12. sezone na svojoj je farmi ugostio čak tri djevojke, ali se ništa od toga nije pretvorilo u ljubav. Oduševljenje djevojkama totalno je splasnulo nakon nekoliko dana. “Ja bum dobio infarkt. Bolja za boljom idu.

Nisam se nadao da bum ovakve cure uopće dobio, mislio sam da bum dobio neke onak, koje su ćorave na jedno oko”, rekao je Josip i priznao da je već nakon prvog susreta osjetio nešto prema jednoj od kandidatkinja.No, ljubav nije bila obostrana, iz emisije je izašao kao samac pa se Josip bacio u lov i nakon ovog iskustva pred kamerama. Prošle godine rekao je za rtl.hr kako je bio na korak od zaruka, ali je ipak odustao od tog velikog poteza u svom životu.

Naime, kako je prošle godine rekao u razgovoru za RTL.hr, njegova odabranica prevarila ga je s drugim. “Ulovio sam ih na djelu”, rekao nam je i dodao kako i dalje vjeruje u ljubav i kako je on onaj tip muškarca koji nikada ne bi prevario voljenu. Tek su mu 23 godine pa i sam priznaje kako se stigne još mnogo puta zaljubiti i odljubiti, a tko zna, možda je baš ova nova ona prava! Za nju nam je rekao prije nekoliko mjeseci…

“U kafiću Marco Polo u Rovišću upoznao sam prijateljicu koja mi je jako draga. Jako smo si dobri i ona je uvijek uz mene, ali neću dalje ništa otkrivati. Ako nešto bude između nas, javit ću vam. Još sam mlad, stignem sve”, rekao je Josip. ‘Ljubav je na selu’ bilo mu je izvanredno iskustvo koje bi rado ponovio u slučaju da u budućnosti bude sam, a priželjkuje si, kaže, “normalne djevojke”.

U međuvremenu je saznao i veliku vijest. Naime, kako nam je rekao, na TikToku mu se nedavno javila 26-godišnja žena i priznala mu kako imaju istog oca. “Saznao sam da imam još jednu sestru. To je bio šok za mene. Ona je s tatine strane, a on mi ništa nije rekao. U kontaktu smo, samo želim saznati istinu! Mislim da to zaslužujem. Otkrio sam neke stvari u životu, a moji nisu bili iskreni prema meni”, rekao je. Iako razočaran, sretan je što uz brata i sestru, ima još jednu blisku članicu obitelji.