Pročelnica za samu sebe tražila izdašnu nagradu za uspješnost

13. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Hrvatska Pročelnica za samu sebe tražila izdašnu nagradu za uspješnost

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL


Potraga RTL-a u posjedu je dokumenta koji pokazuje bizaran način na koji se valorizira, a potom i financijski nagrađuje rad visokih službenika u javnoj upravi.

Riječ je dopisu u kojem se traži isplata za uspješnost u radu za pročelnicu zagrebačkog Ureda za strateško planiranje Zagreba Sanju Cvjetko Jerković. Pročelnica u tom dopisu hvali samu sebe, nabraja koliko se zalagala, ističe svoj doprinos i od svog šefa, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića traži suglasnost za naknadu za uspješnost, pišu vijesti.hr

“Slijedom navedenoga, mišljenja smo da je ispunila uvjete za isplatu dodatka za uspješnost u radu, u visini od jedne njezine plaće, utvrđenu gore navedenim Pravilnikom o kriterijima za utvrđivanje natprosječnih rezultata u radu i načinu isplate dodatka za uspješnost u rad, te molimo Vašu suglasnost za isplatu dodatka za pročelnicu”, zagovara samu sebe pročelnica u dopisu Milanu Bandiću.

Mjesečna plaća pročelnika u zagrebačkoj upravi iznosila je prošle godine oko 18.380 kuna (neto uz osnovni osobni odbitak) budući da je za radno mjesto pročelnika utvrđen koeficijent složenosti poslova 5,54, kažu nam iz gradskog Ureda za financije. Godinu dana prije te su se okvirne plaće kretale oko 17.800 kuna.

Suglasnost za nagradu za uspješnost u radu – Jerković

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Facebook Comments