Izjava dana
Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

VIDEO Zagreb: Predstavljeno Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji

Hrvatski nogometni savez i Veleposlanstvo Ruske federacije organizirali su danas na Cvjetnom trgu promotivno događanje ususret Svjetskom nogometnom prvenstvu koje će se od 14. lipnja do 15. srpnja održavati u Rusiji.

Događanje je podržao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je reprezentaciji zaželio puno uspjeha na prvenstvu te najavio da će Grad za sve one koji ostaju u Hrvatskoj i Zagrebu na Trgu bana Jelačića organizirati fun zonu gdje će se moći pratiti utakmice.

Iznimno sam ponosan što se Hrvatska kao mala zemlja po peti puta plasirala na Svjetsko prvenstvo, a posebno mi je drago što će hrvatski navijači na ovom prvenstvu imati priliku upoznati Rusiju. Siguran sam da će hrvatski navijači osim u dobroj igri hrvatske reprezentacije uživati i u ljepotama Rusije, poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Veleposlanik Ruske Federacije u Republici Hrvatskoj Anvar Azimov dodao je kako se u Rusiji završavaju zadnje pripreme kako bi ovo Svjetsko prvenstvo gostima ostalo zapamćeno kao najbolje u povijesti turnira. Pozivam sve navijače da posjete našu izvrsnu zemlju, osobno vide igru najboljih nogometaša na svijetu te se upoznaju s Rusijom, njezinom bogatom kulturom, povijesti, prirodom i dožive našu gostoljubivost, izjavio je Azimov.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Sanjin Strukić/Pixsell

Talijan Cecchinato osvojio ATP turnir u Umagu

Talijanski tenisač Marco Cecchinato pobjednik je ovogodišnjeg ATP turnira u Umagu. Naime, Cecchinato je u …

foto: FIBA basketball

Mladi hrvatski košarkaši osvojili srebro na Europskom prvenstvu

Hrvatska košarkaška reprezentacija do 20 godina večeras se protiv Izraela borila za zlatnu medalju na …