nerezine2

Marko Belošević: Prva djeca u Nerezine dolaze 19. lipnja

Gradsko vijeće grada Vrbovca osnovalo je 13. prosinca prošle godine državno poduzeće pod nazivom “ Gradski objekti d.o.o.“ radi upravljanja gradskom imovinom.

Dječje odmaralište Nerezine, nakon dvije godine što je bilo zatvoreno, ponovo je u funkciji. To je bio razlog za intervju s Markom Beloševićem (30), direktorom poduzeća.

marko belosevic

Koji je cilj osnivanja „ Gradskih objekata d.o.o“?

Cilj je prije svega gospodarenje Dječjim odmaralištem u Nerezinama i stavljanje toga objekta u funkciju. U sezoni će raditi od 20-25 zaposlenika, a upravitelj je Zlatko Mijoljević. Tu će raditi šef kuhinje i dvije njegove zamjenice, te zdravstveno osoblje te sve drugo tehničko osoblje da bi Odmaralište moglo funkcionirati.

Kakvo se zatekli stanje objekta i što do sada učinjeno?

Oba objekta (gornji i donji) bili su dosta zapušteni, jer je posljednja sezona korištenja objekta bila 2015. Valjalo je puno toga učiniti kad je riječ o pripremi turističke sezone . Zamijenili smo stolariju, uredili fasadu, nabavili smo nove madrace i krevete. Ukupno je grad Vrbovec uložio je u ovoj fazi 300.000 kuna. Na jesen namjeravamo, nakon završetak sezone, još ulagati, kako bismo poboljšali standard u Odmaralištu.

Kad počinje sezona i koja je cijena?

Sezona počinje 19. Iipnja kad dolazi prva smjena djece iz Dječjih vrtića Vrbovec i Dubrava. Bit će ukupno pet smjena, a svaka smjena trajat će po deset dana. U Nerezinama smo i ove godine organizirali školu plivanja. Ukupan kapacitet je 110 ležajeva u jednoj smjeni.

nerezine1

Roditelji će za dijete plaćati 950 kuna, a grad će sufinancirati boravak u Nerezinama također s 950 kuna, a djeca vrtića plaćaju 1700 kuna po djetetu.

Što je s drugim korisnicima?

Nakon boravka djece, a sezona završava 19. kolovoza,  Odmaralište će koristiti i Vrbovčani, te ostali gosti. Oni za 10 dana boravka (puni pansion i prijevoz) plaćaju 2.000 kuna.

Dragan Vicković/prigorski.hr

Provjerite i ovo

foto

Lijep dan je pred nama

Prevladavat će sunčano, na kopnu uz umjerenu naoblaku. Navečer sa zapada naoblačenje, u noći na …

krizevci 2018 malonogometni turnir33

KRIŽEVCI 2018. OŽUJSKO-KTC-ROBIN TRGOVINE: Kadeti Zeline pobjednici skupine // Pub Cubismo otkotrljao Gravitacione kotrljače

Treći dan križevačkog malonogometnog turnira bio je u znaku 2. Turnira županijskih klubova Križevci 2018 …