Izjava dana
trg navijaci krizevci

KRIŽEVCI UZ VATRENE Poziv na snimanje fotografije “Srce vatreno”!

Portal prigorski.hr i Profoto studio pozivaju sve javne ustanove, tvrtke, obrte, udruge, djecu, roditelje, male, velike i sve zainteresirane da se odazovu ovom pozivu i pridruže snimanju fotografije pod nazivom „Srce vatreno“.

Snimanje fotografije održat će se u srijedu, 11. srpnja 2018. godine s početkom u 19 sati na Trgu Josipa Jurja Strossmayera u Križevcima. Želja nam je da Križevci zajedničkom fotografijom pošalju potporu Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u Rusiji.

Fotografija “Srce vatreno” zamišljena je da svi koji će doći na snimanje budu obučeni u omiljene kockaste crveno-bijele ili plave majice, dresove ili bilo koju odjeću s nacionalnim “tonovima”. Poželjne su nacionalne zastave, navijački transparenti i ostali navijački rekviziti.

Priprema i slikanje će trajati 15 minuta, tako da svi sudionici imaju dovoljno vremena kako bi se udobno smjestili i pratili polufinalnu utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu koja se igra protiv Engleske u 20 sati.

Svi vi koji volite “Vatrene”, dođite i uljepšajte ovu fotografiju u srijedu, u 19 sati na Trg Josipa Jurja Strossmayera u Križevcima.

Budimo ponosni, budimo zajedno i podržimo naše “Vatrene” fotografijom iz Križevaca i neka križevačka navijačka fotografija obiđe cijeli svijet!

prigorski.hr

foto: Profoto studio

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

izbori

Križevci: Raspisani izbori za članove vijeća mjesnih odbora i vijeća gradskih četvrti

Gradsko vijeće Grada Križevaca na 12. sjednici održanoj 11. rujna 2018. godine donijelo je Odluku …

Križevci Gornji grad

Križevci: Večeras prigodno druženje i predavanje u “Lipi” povodom Međunarodnog dana kulture

Gornjegradsko dobrotvorno i kulturno Društvo “Lipa” Križevci poziva na prigodno druženje i  predavanje u “Lipi” povodom …