hpd kalnik godisnji koncert 2016 (48)

Križevački zborovi upisuju nove članove

Katedralni zbor križevačke grkokatoličke katedrale i mješoviti zbor Hrvatskog pjevačkog društva “Kalnik” na početku nove sezone, nakon ljetne stanke, tradicionalno upisuju i nove članove. Zborovi djeluju uglavnom samostalno, međutim na nekim važnim događanjima za križevačka, državna ili međunarodna kulturna i duhovna događanja i udruženo.
HPD “Kalnik” sezonu će započeti probama u srijedu, 23. kolovoza i u petak, 25. kolovoza s početkom u 19.30 sati na koje zainteresirani mogu doći. Probe se održavaju u Maloj (podrumskoj) dvorani Hrvatskoga doma, pa je skupljanje pjevača ispred ulaza u Glazbenu školu.

tko pjeva zlo ne misli hpd kalnik

Katedralni zbor kreće s prvom probom u četvrtak, 24. kolovoza s početkom u 20 sati. Proba će se održati u biskupskoj rezidenciji grkokatoličke katedrale, pa je skupljanje pjevača ispred same katedrale u Gornjem gradu.

“S obzirom da proteklih godina raste broj zainteresiranih članova, nadamo se da će se taj trend nastaviti, te da ćemo ove sezone dobiti još i više novih članova, pa pozivamo sve koji imaju dobru volju za pjevanjem, druženjem i putovanjima, a da smatraju da imaju ‘glasa i sluha’ da nam se pridruže.” -poručuje dirigent oba zbora Ozren Bogdanović i dodaje kako se sve potrebne dodatne informacije mogu dobiti od bilo kojeg člana zbora.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

glagoljasi

Križevački glagoljaši sudjelovali na projektu Otvorena vrata zagrebačke glagoljaške riznice

Četvrti su put Križevački glagoljaši sudjelovali na projektu Otvorena vrata zagrebačke glagoljaške riznice. Bili su …

rajn2

Grad Križevci proglašen gradom prijateljem djece

Gradovi – prijatelji djece je izvorno hrvatska akcija potaknuta idejama i iskustvima koja su se …