Miroslav Škoro postao docent na Sveučilištu Sjever

27. siječnja 2021. Autor: prigorski.hr Hrvatska Miroslav Škoro postao docent na Sveučilištu Sjever

Ivo Čagalj/PIXSELL


Kao što je prethodno najavljeno putem službenih stranica Sveučilišta Sjever koje djeluje u Varaždinu i Koprivnici, Miroslav Škoro na izabran je u zvanje docenta, te sada može biti samostalni nositelj kolegija, javlja portal mojfaks.

Tema nastupnog predavanja bila je “Upravljanje autorskim i srodnim pravima glazbene industrije u uvjetima digitalnosti”.

Titulu docenta u području društvenih znanosti, polju ekonomije, Škori je dalo povjerenstvo na čijem je čelu bio izv. prof. dr. sc. Ante Rončević, dok su u komisiji još bili i izv. prof. dr. sc. Dinko Primorac te prof. dr. sc. Marijan Cingula.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Docent doktor Miroslav Škoro nastupno predavanje održao je pred studentima koji pohađaju kolegij Medijske industrije EU.

Prema pisanju Glasa Istre 2019. godine, Škoro je pulskom Fakultetu ekonomije i turizma (FET)  poslao zahtjev za izbor u znanstveno zvanje znanstvenog suradnika.

Prethodno, Škoro je već imao status suradnika na Sveučilištu Sjever u Varaždinu na kolegiju Uvod u ekonomiju. Zvanje znanstvenog suradnika prva je stepenica nakon koje slijede titule docent, izvanredni profesor i redovni profesor, a čini se da je Škoro ovim putem krenuo stepenicu po stepenicu.

Facebook Comments