Krunoslav Capak: Izliječene 22 osobe, 24 novozaraženih, ukupno 442 u Hrvatskoj. Potvrđena prva smrt od koronavirusa

25. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Hrvatska Krunoslav Capak: Izliječene 22 osobe, 24 novozaraženih, ukupno 442 u Hrvatskoj. Potvrđena prva smrt od koronavirusa

Daniel Kasap/PIXSELL


Nacionalni stožer civilne zaštite donio je nove informacije o stanju s koronavirusom u Hrvatskoj. Uvodno je ministar Božinović pojasnio kako konferencija za medije kasni zbog dužeg sastanka Vlade i ni zbog kojeg drugog razloga.

Primarijus Krunoslav Capak kazao je kako su od jutra još 22 oboljele te sada taj broj iznosi 442 zaražene osobe. -Dobro je da raste broj izliječenih te sada iznosi 22 izliječene osobe. Ukupno u posljednja 24 sata oboljelo je 60 novih osoba. Najgori dan je bio u subotu kada je ta brojka bila 72. Vjerujemo da će naša krivulja biti više položen nego u usponu – kazao je Capak.

-Danas je došao i patološki nalaz preminule osobe iz Istre te je potvrđeno da je osoba preminula od virusa COVID-19. -istaknuo je Capak.

Ravnateljica Klinike “Fran Mihaljević” dr. Alemka Markotić kazala je kako je trenutačno u klinici  osam ljudi na respiratoru. -Kod jedne osobe stanje se pogoršalo, ali dat ćemo sve od sebe kako bi njezino stanje poboljšali. -kazala je dr. Markotić.

Ministar zdravstva Vili Beroš trenutačno se nalazi u Osijeku.

Facebook Comments