lovci

S predstavnicima lovačkih udruga raspravljano o solidarnoj polici osiguranja

Zamjenik koprivničko-križevačkog župana Darko Sobota i suradnici u srijedu, 5. prosinca održali su radni sastanak s predstavnicima četiri lovačke udruge s područja Županije, predsjednikom LU „Sokol“ Sokolovac Miroslavom Rukeljom, predsjednikom LD „Srnjak“ Sveti Petar Čvrstec Stjepanom Čeredarom, predsjednikom LD „Fazan“ Ruševac Franjom Jakčinom i predstavnikom LD „Sveti Hubert“ Križevci Draganom Stručićem.

Tema sastanka bila je problematika financiranja zajedničke solidarne police osiguranja. Kako sva četiri lovačka društva do sada nisu uplatila zajedničku policu osiguranja dogovoreno je da se ista isplati iz sredstava za donacije za unapređenje lovstva na koja su ostvarili pravo prijavom na natječaj.

Ovim će ukupna obveza Lovačkog saveza Koprivničko-križevačke županije prema Hrvatskom lovačkom savezu od 400.000,00 kuna za zajedničku solidarnu policu osiguranja za štete nastale prilikom naleta na divljač biti podmirena u cijelosti, te će istu lovozakupnici moći koristiti za nastale štete u lovištima koja imaju u zakupu.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

DSC_5396

Treća nedjelja Došašća

Treća nedjelja adventa u kršćanskoj starini zvala se nedjelja radosti po početnim riječima ulazne pjesme: …

ilustracija/Hrvoje Jelavić/Pixsell

I TO JE MOGUĆE Malo je ovakvih dana u godini

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke nisu zabilježena kaznena djela, prometne nesreće, a …