tomislav-siz-prostorije5

NOGOMET Skupština NK Tomislav Sveti Ivan Žabno u veljači // Opremljene klupske prostorije

SVETI IVAN ŽABNO – Siječanj je i travnati tereni već podosta miruju. Iako na njima nedostaje „akcije“, van terena se odvijaju mnoge zanimljivosti. Dok igrački kadar Tomislava iz Svetog Ivana Žabna održava formu na mnogim malonogometnim turnirima, uprava kluba ima pune ruke posla. Jesen je donijela zadovoljavajući plasman iako je isti mogao biti mnogo bolji da nije bilo nekoliko nesretno primljenih pogodaka u zadnjim trenucima utakmica.

Najvažnija i najbitnija stvar u proteklim tjednima je obnova i uređenje interijera. Montirana je nova kuhinja i uređene službene prostorije tako da se Tomislav trenutno može pohvaliti najmodernijom i najkvalitetnijom infrasrukturom u ligi. Skupština kluba zakazana je početkom veljače gdje će se odlučivati o novom vodstvu i daljnjim smjernicama. Što se tiče igračkog kadra, tu zasad nema prevelikih promjena. Odlazaka zasigurno neće biti što je dokaz pravilnog i poštenog rada svih djelatnika i prijatelja kluba.

Tomislav ima daleko najmlađu momčad u prvenstvu koja garantira vrlo svijetlu budućnost. Osim mladog Domagoja Črneca, juniora Križevaca koji već nekoliko mjeseci trenira sa momčadi Tomislava zasad nema potvrđenih dolazaka, no isto ne znači da se ne radi na dovođenju pokojeg pojačanja. Uzbudljivi tjedni nalaze se ispred kluba iz Svetog Ivana Žabna.

tomislav-siz-prostorije1 tomislav-siz-prostorije2 tomislav-siz-prostorije3 tomislav-siz-prostorije4 tomislav-siz-prostorije5 tomislav-siz-prostorije6

Ivan Ledinski/prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

23.01.2018., Bjelovar - Specijalisticki sajam u okviru Dana poslova u turizmu odrzan je u skolsko-sportskoj dvorani. Specijalisticki sajmovi namijenjeni su ucenicima osnovnih i srednjih skola u cilju predstavljanja i popularizacije turisticko-ugostiteljskih zanimanja, a sajam potice Ministarstvo turizma. 
Photo: Damir Spehar/PIXSELL

VIDEO Bjelovar: Održan specijalistički sajam za učenike u sklopu Dana poslova u turizmu

Specijalistički sajam u okviru Dana poslova u turizmu održan je u školsko-sportskoj dvorani u Bjelovaru. …

Mali Kalnik

Ministarstvo kulture odobrilo sredstva Gornjoj Rijeci i Đurđevcu

Ministarstvo kulture odobrilo je Općini Gornja Rijeka i Muzeju Grada Đurđevca po 150 tisuća kuna …