nogomet ratar gornja rijeka13

NOGOMET: Ratar krenuo s pripremama // Josip Pejazić novi trener

 

Prošli tjedan označio je početak priprema nogometnog kluba Ratar iz Miholca. Igrači županijskog trećeligaša prionuli su poslu pod ravnanjem novog trenera. Riječ je o Josipu Pejaziću, dugogodišnjem igraču kluba, a od nedavno i njegovog tajnika. Josip je na trenerskom mjestu zamijenio ikonu Ratara Marija Srbljinovića te na pripreme poveo čak 15 igrača. Sa klubom treniraju i četiri potencijalne prinove, ali sve će se detaljnije znati u narednih nekoliko dana, ali ono što je još bitnije jest da odlazaka zasad nema.

Što se tiče daljnjeg jačanja momčadi, u klubu su stava da su kvalitetni igrači uvijek dobrodošli, ali ne pod svaku cijenu remećenja određenih klupskih planova i ciljeva. Po riječima trenera i tajnika ovosezonski ciljevi su sredina prvenstvene tablice sa pogledom prema gornjem dijelu, osobito ako se u trenažnom procesu nastavi kako je i krenulo. Kvaliteta postoji, samo ista mora biti pojačana adekvatnim kondicijskim stanjem. Klub je zasad odigrao dvije prijateljske utakmice u kojima su upisali dva poraza.

U prvoj utakmici jačima su se pokazali igrači Hrvatskog bojovnika. Susjedi „prek brega“ odnijeli su pobjedu rezultatom 6:1. U subotnjem susretu u Miholcu jačom ekipom pokazala se momčad Banova koja je pobijedila rezultatom 2:1. Što se tiče daljnjih susreta zasad je dogovorena utakmica protiv Kalnika, dok se za posljednji vikend prije početka prvenstva još traži suparnik. U organizacijskom dijelu zasad sve teče svojim tokom tako da će klub zasigurno spremno dočekati početak prvenstvene utrke koja započinje 25. i 26. kolovoza.

Ivan Ledinski/prigorski.hr

Provjerite i ovo

izložba gušani đurđevac (1)

Đurđevac ugostio 40-ak izlagača golubova gušana iz osam zemalja Europe

Đurđevac je ovaj vikend bio domaćin jedne od najvećih izložbi ptica. Riječ je o 19. …

Drnje plastični čepovi

Drnjanski HNS-ovci skupljali čepove za oboljele od leukemije i limfoma

Već tradicionalno, nekoliko godina za redom, Podružnica HNS-a Drnje, u suradnji s tamošnjom Ženskom inicijativom …