vinske kraljice

Vinska kraljica Kalničke vinske regije Martina Hrg smatra da zbog politike nije pozvana na križevačku martinjsku špelanciju

Martina Hrg, Vinska kraljica Kalničke vinske regije za 2018. godinu izrazila je nezadovoljstvo što nije pozvana na Veliku martinjsku špelanciju koja je održana u subotu u Križevcima. Dopis koji smo primili prenosimo u cijelosti.

Drage cukrene pajdašice i preštimani pajdaši neizmjerno sam sretna što se održala velika turistička manifestacija na Strossmayerovom trgu u Križevcima. Sretna sam što se u mojem gradu okupilo 50 martinjskih biškupa iz cijele Lijepe naše.

Drago mi je da gospodarstvenici predstavljaju svoja vina koja možemo moći kušati na Festivalu dobre kapčjice Kalničke vinske regije i vinara s područja Koprivničko-križevačke županije.

Ovim putem pozdravljam uvaženu gošću Vinsku kraljicu Zagrebačke županije, no jako sam nesretna što se u organizaciju umiješala politika i zabranila pozvati domaću Vinsku kraljicu Kalničke vinske regije, tj. jedinu u Koprivničko križevačkoj županiji.

Moj Grad su Križevci u kojem živim i još uvjek sam aktualna Vinska kraljica, priopćila je Vinska kraljica Kalničke vinske regije Martina Hrg.

Načelnik Općine Kalnik Mladen Kešer rekao je kako manifestacije ne smiju biti kontaminirane političkim malodušnim spletkama.

-Kad se rade gospodarske manifestacije trebamo posjetiteljima ponuditi ono najbolje što imamo.
Kalnička vinska regija obuhvaća sve prigorske općine Gornju Rijeku, Sveti Petar Orehovec, Sveti Ivan Žabno, Kalnik i Grad Križevce.

Vinska kraljica Martina Hrg trebala je ceremonijalno dočekati Vinsku kraljicu Zagrebačke županije i s pravom je reagirala jer su Križevci njezin grad i kraljica je naše regije – rekao je Kešer i kroz smijeh dodao kako će kad postane župan Vinska kraljica Koprivničko križevačke županije promovirati prigorske vinske regije i Koprivničko-križevačku županiju.

Koprivničko-križevački župan Darko Koren rekao nam je kako nije sudjelovao u organizaciji i da je znao pozvao bi osobno Martinu Hrg na martinjsku špelanciju. -Ovo je vjerojatno teška politička spletka na razini Kešera – poručio je Koren.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

ilustracija

VIDEO NAJAPSURDNIJI PROPISI ZA MALE PODUZETNIKE Nije lako voditi obrt ili tvrtku u Hrvatskoj

Izgleda da je voditi obrt ili tvrtku u Hrvatskoj jednako vođenju svemirske postaje. Svaki dobar …

Davor Puklavec/PIXSELL

Prodan je prostor vrbovečkog Šavrića/Peveca // Denis Kralj: Riječ je o još jednom predizbornom obećanju

Na 15. sjednici vrbovečkog predstavničkog tijela pod aktualnim satom vijećnik Vjekoslav Smolec (SDP) postavio je …