branko kolarevic

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE U šumovitom predjelu pronađen Branko Kolarević

Potraga za nestalim Brankom Kolarevićem (61) iz Šemovaca završila je tragično. Kako neslužbeno doznajemo, nisu pronađeni tragovi nasilne smrti.

Tijelo je pronađeno oko 17:40 na području između Svete Ane i Hampovice, u šumovitom predjelu zvanom Generalski breg, nekoliko kilometara od Šemovaca. Policijska uprava koprivničko-križevačka potvrdila nam je pronalazak tijela. Više informacija bit će poznato nakon što se obave očevidne radnje i pregled mrtvozornika, piše Drava.info.

Kolarević je nestao u nedjelju poslijepodne nakon što je otišao u svoju uobičajenu šetnju Bilogorom. Kako se do mraka nije vratio kući, obitelj je pokrenula potragu. Za njim su danas tragali sumještani, vatrogasci, policija, Hrvatska gorska služba spašavanja i drugi dobrovoljci.

Branko je radio kao vozač kamiona u bjelovarskoj šumariji i teren kojim je šetao vrlo je dobro poznavao. Od prije dvije godine je u mirovini. Od članice obitelji doznajemo da si je posložio život kao rijetko tko. Pazio je na zdravlje, nije bio sklon alkoholu te je uživao u obiteljskom skladu. Stoga je mogućnost samoubojstva kao mogući uzrok njegova nestanka odmah isključena.

Bio je dobar i prijazan čovjek. Mnogo ga je ljudi poznavalo. Nikad nije odbio pružiti zatraženu pomoć. Da ga cijene kao čovjeka, vidi se i tijekom ova dva dana kad su se mnogi, bez posebna poziva, uključili u potragu za Brankom.

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

policija

Pijana vozačica vozila u suprotnom smjeru, u prometnoj nesreći poginuo 41-godišnjak

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 15. kolovoza oko 23.55 sati na Istarskom ipsilonu, jedna …

banovo

„Memorijalni turnir Prpić 2018“ i zabava ove subote u Banovu

Nogometni klub Ban Jelačić iz Banova u subotu 18. kolovoza 2018. na svom igralištu organizira …