Izjava dana

branko kolarevic

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE U šumovitom predjelu pronađen Branko Kolarević

Potraga za nestalim Brankom Kolarevićem (61) iz Šemovaca završila je tragično. Kako neslužbeno doznajemo, nisu pronađeni tragovi nasilne smrti.

Tijelo je pronađeno oko 17:40 na području između Svete Ane i Hampovice, u šumovitom predjelu zvanom Generalski breg, nekoliko kilometara od Šemovaca. Policijska uprava koprivničko-križevačka potvrdila nam je pronalazak tijela. Više informacija bit će poznato nakon što se obave očevidne radnje i pregled mrtvozornika, piše Drava.info.

Kolarević je nestao u nedjelju poslijepodne nakon što je otišao u svoju uobičajenu šetnju Bilogorom. Kako se do mraka nije vratio kući, obitelj je pokrenula potragu. Za njim su danas tragali sumještani, vatrogasci, policija, Hrvatska gorska služba spašavanja i drugi dobrovoljci.

Branko je radio kao vozač kamiona u bjelovarskoj šumariji i teren kojim je šetao vrlo je dobro poznavao. Od prije dvije godine je u mirovini. Od članice obitelji doznajemo da si je posložio život kao rijetko tko. Pazio je na zdravlje, nije bio sklon alkoholu te je uživao u obiteljskom skladu. Stoga je mogućnost samoubojstva kao mogući uzrok njegova nestanka odmah isključena.

Bio je dobar i prijazan čovjek. Mnogo ga je ljudi poznavalo. Nikad nije odbio pružiti zatraženu pomoć. Da ga cijene kao čovjeka, vidi se i tijekom ova dva dana kad su se mnogi, bez posebna poziva, uključili u potragu za Brankom.

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Damir Špehar/Pixsell

FOTO/VIDEO Bjelovar: Maturanti svoj dan uz pjesmu obilježili posipanjem brašnom i polijevanjem vodom

Bjelovarski maturanti svoj Dan maturanata ili popularnu Norijadu, tradicionalno su slavili uz pjesmu i ples …

Damir Špehar/Pixsell

Otvorena modernizirana dionica ceste Veliki Grđevac – Donja Kovačica

U radnom posjetu Bjelovarsko-bilogorskoj županiji boravio je potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja …