Izjava dana
tenis

U subotu u Križevcima teniski turnir pojedinaca

Tradicionalno povodom blagdana sv. Marka Križevčanina Teniski klub Križevci organizira turnir pojedinaca u dvije starosne skupine, do 35 godina i preko 35 godina starosti.

Ovogodišnje izdanje turnira održat će se u subotu, 15. rujna od 9 sati. Prijave traju do 14. rujna do 18. sati. Kotizacija za članove iznos 50, a za nečlanove 70 kuna.

Organizator zadržava pravo, a ovisno o broju prijava za pojedinu kategoriju, svrstati igrače u drugu skupinu imajući u vidu godine starosti.
Igra se u grupama na jedan dobiveni set. Kod rezultata 6:6 igra se tie-break do 7. Svaki igrač odigrat će minimalno dva meča.

Finale i dvoboj za treće mjesto igraju se na dva dobivena seta pri čemu se kod rezultata 1:1 u setovima odigrava tie-break do 10. Organizator osigurava prigodne nagrade i pehare za prva tri mjesta u pojedinoj kategoriji,a naravno za sve natjecatelje će biti osiguran i ručak.

tenis

prigorski.hr

 

Provjerite i ovo

policija

Ukrao 700 komada rebrastih ploča // Križevački policajci ga pronašli

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58 – godišnjakom sa šireg …

radovi u svetoj heleni na vatrogasnom domu07

U tijeku 100 tisuća kuna vrijedni radovi na adaptaciji vatrogasnog doma u Svetoj Heleni, a kreće i izgradnja mrtvačnice

Započele radne aktivnosti po križevačkim mjesnim odborima Grad Križevci ove je godine za mjesne odbore …