Izjava dana
radnik kadeti

Radnikovi pretkadeti od 26. travnja u Rijeci na Poluzavršnici PH // Ozlijeđeni Roko Bolčić i Noa Svoboda

Mlađi kadeti Košarkaškog kluba Radnik će od 26. do 29. travnja nastupiti na Poluzavršnici Prvenstva Hrvatske u Rijeci gdje su smješteni u skupinu A. Skupina je podijeljena u dvije grupe s po četiri ekipe, a Križevčani će snage odmjeriti s Cibonom, Šibenikom i DOŠK-om. U slučaju da grupnu fazu završe na prvom ili drugom mjestu igrat će polufinale s jednom od ekipa iz druge grupe u kojoj su Zadar, Kvarner, Dubrava i Slavonski Brod.

Nažalost zbog ozljede ligamenata za Radnik neće igrati Roko Bolčić čiji će se nedostatak itekako osjetiti, pogotovo u napadu s obzirom da se tijekom sezone nametnuo u prvog strijelca ekipe. Vrijedi spomenuti kako inače za Cibonu nastupa i Križevčanin Noa Svoboda, inače brat trenera mlađih kadeta Ivana Svobode, ali niti on također neće igrati Poluzavršnicu zbog puknuća podlaktice.

Podsjetimo, Radnik je sezonu u međužupanijskoj i regionalnoj ligi završio s 19 pobjeda i samo jednim porazom te vjerujemo da će i bez Bolčića uspjeti odigrati odličan turnir i zaprijetiti ekipama Šibenika i Došk-a.

Vedran Vlahović/Prigorski.hr

Provjerite i ovo

strel

STRELJAŠTVO – Križevčani četvrti u četvrtom kolu

Križevački strijelci iz SK Križevci 1252 nastupili su u nedjelju u Čakovcu u 4. kolu …

received_536035380213868

IN MEMORIAM Vladimir Žužić – Žuža

U jeku svjetskog rukometnog prvenstva, otišao je u nebesko prostranstvo poznati križevački rukometaš Vladimir Žužić …