Izjava dana
radnik kadeti

Radnikovi pretkadeti od 26. travnja u Rijeci na Poluzavršnici PH // Ozlijeđeni Roko Bolčić i Noa Svoboda

Mlađi kadeti Košarkaškog kluba Radnik će od 26. do 29. travnja nastupiti na Poluzavršnici Prvenstva Hrvatske u Rijeci gdje su smješteni u skupinu A. Skupina je podijeljena u dvije grupe s po četiri ekipe, a Križevčani će snage odmjeriti s Cibonom, Šibenikom i DOŠK-om. U slučaju da grupnu fazu završe na prvom ili drugom mjestu igrat će polufinale s jednom od ekipa iz druge grupe u kojoj su Zadar, Kvarner, Dubrava i Slavonski Brod.

Nažalost zbog ozljede ligamenata za Radnik neće igrati Roko Bolčić čiji će se nedostatak itekako osjetiti, pogotovo u napadu s obzirom da se tijekom sezone nametnuo u prvog strijelca ekipe. Vrijedi spomenuti kako inače za Cibonu nastupa i Križevčanin Noa Svoboda, inače brat trenera mlađih kadeta Ivana Svobode, ali niti on također neće igrati Poluzavršnicu zbog puknuća podlaktice.

Podsjetimo, Radnik je sezonu u međužupanijskoj i regionalnoj ligi završio s 19 pobjeda i samo jednim porazom te vjerujemo da će i bez Bolčića uspjeti odigrati odličan turnir i zaprijetiti ekipama Šibenika i Došk-a.

Vedran Vlahović/Prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

foto: Gradski muzej Križevci

Franjo Ksaver Sirčić (Križevci, 1760. – Požega, 18. kolovoza 1827.)

Prigodni pisac. Osnovnu školu završio u Križevcima, gimnaziju u Varaždinu, filozofiju u Zagrebu, teologiju u …

ok band

Vatrogasno natjecanje i zabava u Podgajcu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Podgajec u nedjelju je domaćin odredskom vatrogasnom natjecanju, a druženje će se …