maras1

Gordan Maras poručio iz Kalnika: Mladenu Kešeru treba dati priliku da uspješni kalnički model primjeni na Koprivničko-križevačku županiju

Obilježavanju Dana Općine Kalnik prisustvovali su brojni gosti, a u nedjelju smo u Kalniku razgovarali sa saborskim zastupnikom i predsjednikom zagrebačkog SDP-a Gordanom Marasom.

-Svake godine u Kalniku vidi nešto novo. Mladen je u zadnjih 4-5 godina preporodio Kalnik, a to će se osjetiti i u cijeloj Županiji kad će za to dobiti priliku. Sad je predsjednik Županijske organizacije SDP-a i ovaj uspješni model u općini Kalnik treba primijeniti na što većem dijelu Županije koja nije samo Koprivnica, Đurđevac i Križevci, već jako puno općina kojima treba pomoći i koje se mogu razvijati na bolji način – rekao je Maras.

maras

Načelnik Kalnika i predsjednik Županijske orgnaizacije SDP-a Koprivničko-križevačke županije Mladen Kešer rekao je kako Kalnik slavi 21. rođendan. -Slavimo i Dan župe koja postoji petsto godina, a dok sam ja na čelu Općine nastavit ćemo održavati Festival plesa i narodnih običaja. Na rođendan treba zvati goste i prijatelje, a to jesu i KUD-ovi.

-Kao predsjednik županijskog SDP-a planiram nabiti tempo svim načelnicima i gradonačelnicima koji su dosta spavali svih ovih godina, osobito ljudima koji misle da su Bogom dani. Svi smo mi zamjenjivi,  a odluku birači donose na izborima. Tražit ću da našem narodu donosimo nove vrijednosti.

Želim stvoriti SDP kao modernu ljevicu koji će štititi radnika, obespravljene, ali i poduzetnika. Poduzetnici zapošljavaju radnike i Hrvatska ima veliko problem zbog sve manjeg broja poduzetnika. Iz zemlje je otišlo 300 tisuća ljudi i moderna ljevica unutar SDP-a mora dati odgovor na to pitanje- rekao je Kešer i dodao kako općine trebaju stvarati dodanu vrijednost koja će u budućnosti raditi na novim radnim mjestima.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

smogor

[FOTO/VIDEO] REVIJA U SLICI Natalija Smogor i Frizerski salon “Tina”

Dio tima na vrbovečkoj 8. Reviji u slici bile su Natalija Smogor – školovana dizajnerica …

Žarko Bašić/PIXSELL

ADVENT U KRIŽEVCIMA Pavel – ove subote na Strossu!

Pavel vas čeka u adventskom raspoloženju na “Adventu u Križevcima” i to ove subote na …