Izjava dana
Europski tjedan kretanja

“Europski tjedan kretanja” – Druženje sa članovima Udruge invalida

Danas, 18. rujna, povodom obilježavanja “Europskog tjedna kretanja”, policijske službenice za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica ispred zgrade Udruge invalida koprivničko-križevačke županije, postavile su info točku kojom prilikom je prisutnima sugerirano pravilno kretanje u prometu, korištenje reflektirajućih prsluka, ali ujedno su i članovi Udruge skrenuli pozornost službenicima na probleme s kojima se svakodnevno osobe s invaliditetom susreću u prometu.

U 09.30 sati ulicama grad, u pratnji policijskih službenica prometne policije i policijskih službenika kontakt policije,  prošao je “Pješački vlak” s 50-tak članova do Zrinskog trga gdje je nastavljeno druženje i  započeo 10. Maraton u invalidskim kolicima „Koprivnica 2015.”.

Osim policijskih službenica za preventivu, Pješački vlak činilo je 50-tak članova Udruge iz Koprivničko-križevačke županije, Bjelovara, Čakovca, Varaždina i dr.

prigorski.hr/Pu koprivničko-križevačka

foto: Pu koprivničko-križevačka

Provjerite i ovo

kalinovac10

Izvještajno-tematsku Konvenciju održala Općinska organizacija SDP-a Kalinovac

Večeras je održana je Izvještajna-tematska Konvencija Općinske organizacije SDP-a Kalinovac. Predsjednik SDP-a Kalinovac Tomislav Erdelec …

Foto: V. Štefanek

[FOTO] Hajduković pobjednik pikado turnira u Loopu

Koprivnički cafe bar Loop ove je subote bio domaćin pikado turnira. Nastupilo je 25 igrača, …