Izjava dana
Europski tjedan kretanja

“Europski tjedan kretanja” – Druženje sa članovima Udruge invalida

Danas, 18. rujna, povodom obilježavanja “Europskog tjedna kretanja”, policijske službenice za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica ispred zgrade Udruge invalida koprivničko-križevačke županije, postavile su info točku kojom prilikom je prisutnima sugerirano pravilno kretanje u prometu, korištenje reflektirajućih prsluka, ali ujedno su i članovi Udruge skrenuli pozornost službenicima na probleme s kojima se svakodnevno osobe s invaliditetom susreću u prometu.

U 09.30 sati ulicama grad, u pratnji policijskih službenica prometne policije i policijskih službenika kontakt policije,  prošao je “Pješački vlak” s 50-tak članova do Zrinskog trga gdje je nastavljeno druženje i  započeo 10. Maraton u invalidskim kolicima „Koprivnica 2015.”.

Osim policijskih službenica za preventivu, Pješački vlak činilo je 50-tak članova Udruge iz Koprivničko-križevačke županije, Bjelovara, Čakovca, Varaždina i dr.

prigorski.hr/Pu koprivničko-križevačka

foto: Pu koprivničko-križevačka

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

IMG_20181015_150458

Grkokatolička liturgija u bjelovarskoj katedrali povodom blagdana sv. Terezije Avilske

U predvečerje blagdana sv. Terezije Avilske, u nedjelju, 14. listopada u bjelovarskoj katedrali koja je …

ika.hr

Održan susret povjerenika za crkvenu glazbu

Treći redoviti susret povjerenika za crkvenu glazbu Bjelovarsko-križevačke, Varaždinske i Sisačke biskupije održan je u …