europa za gradane1

EUROPA ZA GRAĐANE U Križevcima održana interaktivna radionica

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizirao je u Križevcima interaktivnu radionicu o programu Europa za građane 2014-2020.

Program Europa za građane je program Europske unije koji promiče suradnju europskih zemalja u područjima vezanima za zajedničku europsku povijest i aktivno europsko građanstvo. Svrha Programa jest potaknuti građane Europe na promišljanje zajedničkih vrijednosti te na uključivanje u procese oblikovanja politika na EU razini, s ciljem osnaživanja osjećaja europskog identiteta i pripadnosti Europskoj uniji.

europa za gradane

Radionica je održana u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“, a njena svrha je bila upoznati sudionike s prioritetima programa i svim promjenama koje su najavljene za 2019. godinu te pružiti savjetodavnu potporu pri pripremanju projektnih prijedloga za predstojeće natječaje.

europa za gradane3

Okupljene sudionike radionice je u ime Grada Križevaca pozdravio pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel te se zahvalio svima što su se okupili u velikom broju i s velikom zainteresiranošću.

europa za gradane4

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

tomislavova ulica krizevci

Mario Rajn: Krećemo u projektiranje rotora kod Plodina

U križevačkoj Gradskoj upravi gradonačelnik Mario Rajn u srijedu prijepodne održao je konferenciju za medije …

rukometasice radnik

RUKOMET Križevčanke dočekuju Pitomaču

Rukometašice Radnika u subotu u 16.30 dočekuju Pitomaču u prvenstvu 3. lige sjever. Postava, godište …