Izjava dana
europa za gradane1

EUROPA ZA GRAĐANE U Križevcima održana interaktivna radionica

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizirao je u Križevcima interaktivnu radionicu o programu Europa za građane 2014-2020.

Program Europa za građane je program Europske unije koji promiče suradnju europskih zemalja u područjima vezanima za zajedničku europsku povijest i aktivno europsko građanstvo. Svrha Programa jest potaknuti građane Europe na promišljanje zajedničkih vrijednosti te na uključivanje u procese oblikovanja politika na EU razini, s ciljem osnaživanja osjećaja europskog identiteta i pripadnosti Europskoj uniji.

europa za gradane

Radionica je održana u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“, a njena svrha je bila upoznati sudionike s prioritetima programa i svim promjenama koje su najavljene za 2019. godinu te pružiti savjetodavnu potporu pri pripremanju projektnih prijedloga za predstojeće natječaje.

europa za gradane3

Okupljene sudionike radionice je u ime Grada Križevaca pozdravio pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel te se zahvalio svima što su se okupili u velikom broju i s velikom zainteresiranošću.

europa za gradane4

prigorski.hr

Provjerite i ovo

atletika

ATLETIKA U SUBOTU JUNIORSKO DVORANSKO PRVENSTVO HRVATSKE Križevčani trče po nove kolajne

U zagrebačkoj atletskoj dvorani u subotu se održava juniorsko prvenstvo Hrvatske na kojem će nastupiti …

martina piskoric

IN MEMORIAM Martina Piškorić 10. studenoga 1990. – 24. siječnja 2017.

Tužna godišnjica smrti mlade profesorice Martine Piškorić Danas se navršava druga godišnjica smrti mlade profesorice …