kralj

Denis Kralj: Na prostoru Gradipa već su tri nove firme

Na svibanjskoj sjednici Gradskog vijeća Grada Vrbovca potpredsjednik Vijeća Dejan Jaić (HSS)postavio je dva pitanja gradonačelniku.

-Ulaz u Vrbovec godinama je bio u visokoj travi, pogotovo gdje je Gradip. Mnogi su mislili da je taj prostor u vlasništvu Grada Vrbovca. Imam saznanja da je Gradip iznajmljen brojnim tvrtkama i pokreću se nova zapošljavanja i ta trava je nestala – rekao je Jaić i dodao kako župljani Lovrečke Varoši traže vodovod na groblju. -Kada će napokon doći voda na groblje?- upitao je Jaić.

jaic

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj rekao je kako je i on čuo priču da je Grad Vrbovec jeftino prodao, ali prostor gdje je Gradip nije gradski, već od Karlovačke banke.

– Grad se uključio u rješavanje ove lijepe priče i to ruglo na ulazu u grad se gradi. Već su tri domaće firme u Gradipu- rekao je Kralj i dodao kako će vodu na groblju u Lovrečkoj Varoši riješiti što je prije moguće.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Damir Špehar/PIXSELL

Bjelovar: Dodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama

Na svečanoj sjednici Gospodarskoga vijeća HGK-a Županijske komore Bjelovar dodijeljene su plakete Zlatna kuna najuspješnijim …

Foto: G. Obran

Danas počela podjela božićnica koprivničkim umirovljenicima, a jedan gradski vijećnik predlaže isto i za djecu

Jutros je počela podjela božićnica kopriviničkim umirovljenicima koja će trajati do kraja ovog tjedna. Oko …