cedomil

ČEDOMIL DRVENKAR VRBOVEC Domaja, Pimont, Sagovi Zagreb i Pub Cubismo u borbi za naslov

Memorijalni malonogometni turnir u Vrbovcu “Čedomil Drvenkar” bliži se kraju. U subotu su odigrani četvrtfinalni susreti seniorskog turnira, a osim kod seniora danas slijedi rasplet i u veteranskom dijelu turnira.

U glavnom turniru Pimont je u subotu pobijedio CB Donitej 5:2, a branitelj naslova Domaja sa 1:0 slavila je nad ekipom SC Flegar. Sagovi Zagreb su na penale izbacili ekipu Surla Žanin, a Pub Cubismo je s visokih 5:1 pobijedio Gorenc transporte.

Kod veterana Gradnja invest Nim sport je svladala NK Vrbovec 9:0, a CB Mozart je pobijedio Pagu Gogu 5:0. Kurbla je svladala AP Prelog 4:2 i CB Donitej je bio bolji od Kuzma boysa 3:1. Danas će biti odigrane polufinalne utakmice, utakmice za treće mjesto i finala kod pionira, veterana i seniora.

cedomil

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

23.01.2018., Bjelovar - Specijalisticki sajam u okviru Dana poslova u turizmu odrzan je u skolsko-sportskoj dvorani. Specijalisticki sajmovi namijenjeni su ucenicima osnovnih i srednjih skola u cilju predstavljanja i popularizacije turisticko-ugostiteljskih zanimanja, a sajam potice Ministarstvo turizma. 
Photo: Damir Spehar/PIXSELL

VIDEO Bjelovar: Održan specijalistički sajam za učenike u sklopu Dana poslova u turizmu

Specijalistički sajam u okviru Dana poslova u turizmu održan je u školsko-sportskoj dvorani u Bjelovaru. …

noc muzeja vrbovec

Noć muzeja u Vrbovcu

U vrbovečkom Pučkom otvorenom učilištu u petak će se održati Noć muzeja uz bogat i …