NOVAGENETIK
hrg

BRZA CESTA PREMA KRIŽEVCIMA Hrg: Elaborat znakovlja rade kao svemirski brod
Na sjednici Gradskog vijeća grada Križevaca vijećnik Željko Berend (HNS) pod aktualnim satom ponovo se osvrnuo na problematiku brze ceste prema Križevcima. Prije nekoliko mjeseci upozorio je na pogrešno znakovlje i krivu kilometražu označenu prema Križevcima, a sada se osvrnuo i na dopuštenu brzinu. – Do Luke je brzina 110 km/h, a od Luke do Križevaca 100 km/h. Ne vidim razloga da to tako bude – rekao je Berend.

berend

Križevački gradonačelnik Branko Hrg rekao je da elaborat znakovlja rade kao svemirski brod. – Meni je sve skupa to polako nakaradno i smiješno da oni to tako dugo rade, ali u svakom slučaju sve sugestije koje nam dolaze prosljeđujemo Hrvatskim cestama i tražimo da se to uvede.

Vjerujem da će to biti relativno uskoro gotovo i da će staviti prave znakove, jer ovo malo smiješno izgleda, kilometraže su malo čudne, a ima i problema na samom ulasku na brzu cestu, jer nema strelice u desno – rekao je Hrg.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

kosarka lopta

KOŠARKAŠKI PREGLED Loš vikend za Radnik // Polovičan uspjeh Križevaca

Iza Košarkaškog kluba Radnik je vikend kojeg će sigurno htjeti čim prije zaboraviti. Sve selekcije …

policija

Marihuana nabavljena u Zagrebu završavala na križevačkom području

Dovršeno kriminalističko istraživanje – neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga Policijski službenici …