YES Feel Good Festival od 16. do 27. rujna u Zagrebu

16. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam YES Feel Good Festival od 16. do 27. rujna u Zagrebu

Tomislav Miletić/PIXSELL


YES Feel Good Festival održava se od 16. do 27. rujna na zagrebačkom Strossmayerovom trgu, a Zagrepčane i njihove goste očekuje zabava uz glazbu i domaće gurmanske specijalitete.

“YES Feel Good Festival ispraća ljeto i pozdravlja jesen, a Strossmayerov trg postaje domaćin raskošnim jesenskim mirisima, od kestena i kukuruza do raznih gurmanskih iznenađenja”, najavljuju organizatori. Kažu da je Festival “razigran, dodatno ozelenjen by Iris MBM, poziva na ples, uživanje u ritmovima u dobrom društvu, a i koketira sa slasnim jesenskim plodovima”. Posjetitelji mogu i sami na ognjištu ispeći svoj kukuruz i sljezove kolačiće.

Tako Đurina Hiža, uz domaću bučnicu i štrukle sa špekom i sirom spravljene na grillu, dovodi raskošne steakove, a Cheese Bar by Rene Bakalović gulaš od divljači i Neretvanski brudet. Market predstavlja rižota. Marin Nekić na Jamnica Pulled Pork Trucku priprema na smokeru pulled pork sendvič s paprikama i patlidžanom, a Streets je osmislio burger s umakom od jesenskih pečenih paprika. Quesadilla pulled bull izum je El Tora, a na centralnoj kućici čeka Urban Farm i bruschette s namazom od konoplje i zelenim miksom.

Za pivo se pobrinula najstarija hrvatska craft Pivovara Medvedgrad, a posjetitelje očekuju i maštoviti kokteli.

Najmlađe posjetitelje Festivala očekuje “dječja zona”, gdje vikendom od 14 do 18 mogu crtati grafite s Krešom Golubićem.

(Hina)