Anamarija Gal dolazi iz mjesta Haganj, po zanimanju je poljoprivredna tehničarka, a otkriva kako voli eksperimentirati s jelima tako da stalno kuha nešto drugo.

„Mlada sam mama, u braku sam dvije godine. Teo i ja se poznajemo osam godina, družili smo se i iz prijateljstva rodila se ljubav“, kaže 22-godišnjakinja i otkriva koji je njezin najdraži hobi. „Volim slikati i kad me uhvati volja – ne puštam kist dok nešto ne završim. Najviše volim slikati pejzaže zato što se tu možeš igrati s bojama, ne mora biti striktno onako kako je, možeš napraviti nešto svoje, a okružena sam predivnim pejzažima. Slikanje me opušta, daje mi neku dozu mira, baš ono zen“, kaže Anamarija i dodaje da je jako vesela osoba, no i da brzo plane.

Anamarija je kao djevojčica imala još jedan hobi. „Ribolov je bio moja ljubav kad sam bila mlađa, u osnovnoj školi, čak sam imala i ribičku dozvolu i svoje štapove i često sam išla s tatom. Obavezno smo išli u noćni ribolov i tada me najviše veselilo jesti sendviče. S tatom sam krenula – više ne pecam toliko, ali suprug i ja odemo s djetetom na jezero pa se malo družimo i opuštamo“, kaže i otkriva kako se iz zezancije prijavila u ‘Večeru za 5 na selu.’ „Sjedila sam na kauču, suprug za stolom i rekla sam mu da ću se prijaviti. On me izazivao da ne mogu i ispunila sam prijavnicu i bila uvjerena da me neće zvati. Kad, eto! Kandidatima se loše piše, nadam se da me neće ljutiti“, u šali je rekla Anamarija.

Što će Anamarija pripremiti svojim gostima – ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u.