🎦 Utvrđen uzrok požara vikendice u kojoj je nađen pougljeni leš muškarca

7. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Crna kronika 🎦 Utvrđen uzrok požara vikendice u kojoj je nađen pougljeni leš muškarca

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL


Nakon požara zidane vikendice te urušenja krovišta, pronađen je pougljeni leš nepoznate muške osobe u Međimurju, točnije u Gradišćaku, o čemu smo pisali OVDJE.

Naime, 7. studenoga 2020. godine u prijepodnevnim satima na mjestu događaja obavljen je očevid uz stručnu pomoć inspektora zaštite od požara kojom prilikom je utvrđeno kako je uzrok požara proboj toplinske energije sa zidanog dimnjaka na drvenu stropnu konstrukciju, a potom se požar proširio na krovište vikendice.

Kako smo već ranije izvijestili prilikom požara izgorjelo je krovište, koje se urušilo. Ujedno, u požaru je izgorio kompletan namještaj u unutrašnjosti vikendice. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Mrtvo tijelo nepoznatog muškarca, koje je pronađeno u unutrašnjosti vikendice prekriveno požarnim kršem, prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se temeljem naloga nadležnog državnog odvjetnika obaviti obdukcija sa ciljem utvrđivanja uzroka smrti te identifikacije.

Facebook Comments