Leš muškarca pronađen je sinoć u vikendici u Gradiščaku nakon što su vatrogasci ugasili požar koji je u njoj izbio, a iz policije se u subotu doznaje i kako postoji mogućnost da je stradali bio vlasnik tog objekta.

Policijska uprave međimurska izvijestila je kako je sinoć oko 22 sata u izbio požar na vikendici u Gradiščaku u kojem je došlo do urušavanja drvenog krovišta. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec i pritom pronašli unutar vikend kuće pougljeni leš muške osobe.

Glasnogovornik međimurske policije Radovan Gačal rekao je kako je očevid najavljen za subotu prijepodne, a prema nalogu nadležnog državnog odvjetništva obdukcija će biti obavljena u ponedjeljak na Odjelu patologije Županijske bolnice u Čakovcu.

Zidana vikend kuća veličine 25 m2 u vlasništvu je 70-godišnjaka s područja Općine Sveti Martin na Muri te postoji mogućnost da je nesretni muškarac vlasnik objekta.

Gradiščak je naselje popularno kod vikendaša na nekoliko bregova koje se nalazi u sklopu Općine Sveti Martin na Muri. (Hina)