Uspješno završena još jedna volonterska akcija Školskog filantropskog kluba Izvor dobrote

16. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Uspješno završena još jedna volonterska akcija Školskog filantropskog kluba Izvor dobrote


U Osnovnoj školi Grgura Karlovčana Đurđevac održana je još jedna zajednička volonterska akcija u organizaciji Školskog filantropskog kluba Izvor dobrote. U volonterskoj akciji sudjelovalo je 20 učenika i 40-ak članova INA Kluba volontera.

Suradnja đurđevačke škole i INA d.d. je stalna, a ovaj puta je osigurana donacija za Odjele za učenike s teškoćama kao i vrijedna donacija opreme za izvannastavne aktivnosti u matičnoj školi. Osim materijalne pomoći postoji i stalna suradnja s volonterima INA Kluba volontera te se ostvaruje zajednička volonterska akcija.

Dio vremena iskorišten je za druženje u sportskoj dvorani kao i uz društvene igre. Organizaciju zajedničke volonterske akcije dogovorili su Nadica Frančina iz INA d.d. i koordinator Školskog filantropskog kluba Izvor dobrote Nikola Vuković. Sudionike volonterske akcije pozdravio je ravnatelj škole Danijel Domišljanović koji je na kraju druženja uručio prigodnu zahvalnicu INA Klubu volontera.

prigorski.hr

Facebook Comments