Uoči utakmice visokog rizika između GNK Dinama i AC Milana, koja počinje večeras u 21 sat na stadionu Maksimir, iz Ministarstva unutarnjih poslova su podsjetili posjetitelje na upute i preporuke te posebnu regulaciju prometa na području Zagreba.

Posjetitelje se poziva da pravodobno krenu prema stadionu Maksimir, čiji će ulazi biti otvoreni od 19 sati, a ulaz za tribinu jug predviđenu za gostujuće navijače otvoren je već od 18 sati.

Podsjeća se, uz ostalo, da će zagrebačka policija, sukladno potrebama, obaviti prihvat organiziranih i neorganiziranih skupina navijača na graničnom prijelazu Bregana i naplatnoj postaji Lučko te njihovu prepratu do stadiona „Maksimir“ kao i nakon završetka te međunarodne nogometne utakmice, od stadiona „Maksimir“ do Bregane te eventualno čvora Karlovac na autocesti A1.

Gostujućim navijačima omogućeno je parkiranje vozila na prostoru “sterilne zone” koja obuhvaća poligon autoškole i dio nekadašnje tržnice Borongaj.

Posebice se napominje svim posjetiteljima kako prilikom ulaza moraju imati kupljenu ulaznicu i javnu ispravu s fotografijom.