U sklopu trećeg Ljetnog kampa na Bazenima Cerine polaznici upoznati s vatrogastvom

19. kolovoza 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno U sklopu trećeg Ljetnog kampa na Bazenima Cerine polaznici upoznati s vatrogastvom


U sklopu trećeg Ljetnog kampa na Bazenima Cerine, mališane su jučer, 18. kolovoza, s vatrogastvom i ulogom vatrogasca upoznali članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica – Zvezdan Tot, Danijel Matijaković i Borna Fuček.

Na samom početku, polaznici Kampa okušali su se u različitim vatrogasnim igrama a najinteresantnije je bilo rušenje mete vodom pomoću brentače.

Potom je zapovjednik DVD-a Koprivnica Danijel Matijaković upoznao mališane s vatrogasnom auto cisternom kao i s opremom koja se nalazi u vozilu. Uslijedilo je veoma zanimljivo isprobavanje osobne vatrogasne opreme koja se koristi tijekom intervencija a isto je kod djece rezultiralo interesom za budućim zanimanjem vatrogasac.

25_DVD_KC_Cerine

Pri samom kraju zajedničkog druženja djeca su se okušala u gašenju zamišljenog požara pomoću vitla brze navale i različitih mlazeva vode.

Na kraju, vatrogasci su mališanima darovali slatkiše i vatrogasne bojanke.

24_DVD_KC_Cerine 23_DVD_KC_Cerine 22_DVD_KC_Cerine 21_DVD_KC_Cerine 20_DVD_KC_Cerine 19_DVD_KC_Cerine 18_DVD_KC_Cerine 17_DVD_KC_Cerine 16_DVD_KC_Cerine 15_DVD_KC_Cerine 14_DVD_KC_Cerine 13_DVD_KC_Cerine 12_DVD_KC_Cerine 11_DVD_KC_Cerine 10_DVD_KC_Cerine 9_DVD_KC_Cerine 8_DVD_KC_Cerine 7_DVD_KC_Cerine 6_DVD_KC_Cerine 5_DVD_KC_Cerine 4_DVD_KC_Cerine 3_DVD_KC_Cerine 2_DVD_KC_Cerine 1_DVD_KC_Cerine

Izvjestitelj
VZ Koprivničko-križevačke županije
Krešimir Juratović

Facebook Comments


[ssba]