U Područnoj školi Gregurovec održan skup učitelja razredne nastave

25. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno U Područnoj školi Gregurovec održan skup učitelja razredne nastave


U utorak 23. travnja u lijepom prostoru nove PŠ Gregurovec održan je skup učitelja razredne nastave. Učitelji su slušali interaktivno predavanje s radionicom Hrvatska tradicijska kultura u primarnom obrazovanju Krešimira Plantaka Večerina, mag. praesc. educ., mentora te predavanje Izazovi u izradi zadataka i vrednovanja ishoda matematike u razrednoj nastavi Gordane Adamović, prof. savjetnice. Učitelji su sa zadovoljstvom i u radnoj atmosferi nadogradili svoje kompetencije. Voditelji skupa bili su učiteljica savjetnica Emina Baričević i učitelj savjetnik Tihomir Pleša, mag. prim. educ.

U OŠ Antuna Nemčića Gostovinskog u Koprivnici održano je u srijedu 24. travnja i županijsko stručno vijeće učitelja hrvatskoga jezika. Učiteljica mentorica Suzana Hergotić i Anita Ružman Branković, prof. govorile su o suradničkom učenju učenika 4. i 6. razreda na primjeru Priča iz davnine Ivane Brlić-Mažuranić, nakon čega je učiteljica Hrgotić održala radionicu o primjeni informacijsko-komunikacijske tehnologije u nastavi hrvatskoga jezika.

Primjer dobre prakse na temi nastajanja i podjele glasova pokazala je učiteljica mentorica Danijela Zagorec, prof., a na kraju su iskustva u provođenju Erasmus+ projekta s okupljenim učiteljima podijelile Martina Kobaš, prof. te učiteljica savjetnica i voditeljica županijskoga aktiva Marija Halaček, prof.

Martina Valec Rebić/prigorski.hr

Facebook Comments