Od petka 13. svibnja pa sve do subote 21. svibnja u vremenu od 7:00 do 14:00 sati pozivamo sve zaljubljenike veganskih jela da posjete naš Smutek. Povodom Svjetskog dana hummusa očekuje vas posebna ponuda uz atraktivne cijene.

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

– U posebnoj ponudi po vrlo atraktivnim cijenama nudimo vam sendvič s humusom, a 13. svibnja na Svjetski dan hummusa uz svaki kupljeni sendvič s humusom na poklon ćete dobiti 100 g hummus namaza Sana delikatese – poručili su.

Sana hummus, namaz od slanutka i sezama koji je glavni sastojak u našem sendviču vrhunsko je gastronomsko iskustvo. Izuzetnog je okusa i kvalitete, spravljen isključivo od svježih sastojaka i prema izvornoj recepturi. Ovo tisućljetno jelo Mediterana i Bliskog istoka visoke je nutritivne vrijednosti, pa s pravom nosi titulu najboljeg i najzdravijeg namaza na svijetu.

Optimalnog je omjera bjelančevina, ugljikohidrata i zdravih biljnih masnoća, a bogat je željezom, kalcijem i vitaminima B skupine. Sana hummus ugodnog je blagog okusa i iznimne mazivosti, a osim kao namaz za sendviče odličan je i kao dodatak jelima ili dip uz povrće.

Smutek – domaći kutek radi uobičajenim radnim vremenom:

  • petak – ponedjeljak:  7.00 – 14.00 sati
  • subota: 8.00 – 13.00 sati
  • Nedjeljom i blagdanima ne radi