TURNIR ŽUPANIJSKIH KLUBOVA ROBIN TRGOVINE: Tomislav deklasirao Mladost R, a Prekodravac Tosk iz Tuka

18. prosinca 2017. Autor: prigorski.hr Istaknute vijesti TURNIR ŽUPANIJSKIH KLUBOVA ROBIN TRGOVINE: Tomislav deklasirao Mladost R, a Prekodravac Tosk iz Tuka

NK Tomislav Radnik


MLADOST R – TOMISLAV RADNIK 0:7 (0:5)

Prva utakmica nedjeljnih susreta na Turniru županijskih klubova nije donijela previše uzbuđenja. Očekivano žabnjanski Tomislav prevođen iskusnim Dragom Papom i Zoranom Kukecom rutinski su svladali ravljansku Mladost. Mrežu Letoje načeo je upravo Papa pogotkom u 2. minuti susreta.

Već u 5. minuti pogađa za 2:0 Ivan Lacković, koji će se u strijelce još upisati i u 28. minuti susreta. Rezultatsku prednost povećava dodatno Dubravec pogotkom u 7., a Mesar u 12. minuti susreta, dok se u 14. minuti u strijelce ponovo upisuje Dubravec. U strijelce se još upisao i Dejan Benjak.

NK Tomislav Radnik

NK Tomislav Radnik

NK Mladost Veliki Raven

NK Mladost Veliki Raven

PREKODRAVAC – TOSK TUK 4:1 (1:1)

Druga utakmica turnira donijela je zanimljiv susret između ždalskog Prekodravca i TOSK-a iz Tuka. Postava iz Tuka preko Ante Franjić dolazi u vodstvo u 9. minuti susreta čime kapitaliziraju terensku inicijativu. Međutim, momčad Prekodravac vraća se u igru pogotkom Prosa iz slobodnog udarca u 15. minuti susreta.

Drugo poluvrijeme momčad Prekodravca je odlučnija i to uspijeva realizirati i rezultatski. Tako do prekoreta rezultata dolazi u 21. minuti susreta pogotkom Koporonića, koji povisuje prednost u 24. minuti. Točku na “i” stavio je topnik Prosu u 29. minuti susreta.

NK TOSK Tuk

NK TOSK Tuk

NK Prekodravac Ždala

NK Prekodravac Ždala

U ponedjeljak na rasporedu su susreti Radnički-Prigorje (O), Lonja-TOSK i Hrvatski Bojovnik-Bratstvo.

turnir zupanijskih klubova01 turnir zupanijskih klubova02 turnir zupanijskih klubova03 turnir zupanijskih klubova04 turnir zupanijskih klubova05 turnir zupanijskih klubova06 turnir zupanijskih klubova07 turnir zupanijskih klubova08 turnir zupanijskih klubova09 turnir zupanijskih klubova10 turnir zupanijskih klubova11 turnir zupanijskih klubova12 turnir zupanijskih klubova13 turnir zupanijskih klubova14

prigorski.hr

Facebook Comments