TURNIR ŽUPANIJSKIH KLUBOVA ROBIN TRGOVINE: Desetka Prigorja iz Žerjavinca, minimalna pobjeda Lonje, Starigrad lako s Ljutim kumovima

21. prosinca 2017. Autor: prigorski.hr Istaknute vijesti TURNIR ŽUPANIJSKIH KLUBOVA ROBIN TRGOVINE: Desetka Prigorja iz Žerjavinca, minimalna pobjeda Lonje, Starigrad lako s Ljutim kumovima

NK Lonja


POLET – PRIGORJE Ž 0:10 (0:4)

U prvom susretu dana igrali su se županijski ligaši Polet iz Glogovnice i Prigorje iz Žerjavinca. Bila je to utakmica koja je išla samo u jednom smjeru, odnosno napada se manje-više vodio na vrata Poleta.

Strijelci Prigorja bili su vrlo raspoloženi te su dvojica upisala hat-trick, Jure Stojanović i Petar Barbarić. Dva zgoditka postigao je Antonio Bukal, a po jednoga Krešimir Frigan i Karlo Ćuk.

NK Polet Glogovnica

NK Polet Glogovnica

NK Prigorje Žerjavinec

NK Prigorje Žerjavinec

PREKODRAVAC  – LONJA 0:1 (0:1)

Bio je to susret u kojem je samo jedan gol odlučivao pobijednika i to se dogodilo momčadi Lonje za koju je u 9. minuti susreta poentirao Hrvoje Skupnjak. Lonja je tako osigurala nastavak natjecanja, a vjerojatno i Prekodravac, dok se od natjecanja oprašta momčad TOSK-a iz Tuka.

NK Prekodravac Ždala

NK Prekodravac Ždala

NK Lonja

NK Lonja

STARIGRAD – LJUTI KUMOVI 4:1 (2:1)

Sinoć su svoju prvu utakmicu odigrali i Ljuti kumovi u sklopu županijskog turnira. Naime, radi se o momčadi koja je jesenas osvojila kvartovski turnir te se kao takva plasirala na ovo natjecanje. Radi se o dječacima uzrasta juniora. Ipak, ova mlađahna postava nije uspjela iznenaditi iskusnog županijskog ligaša iz Starigrada.

NK Starigrad

NK Starigrad

Srećko Mijatović dovoi Strograđane u vodstvo u 9. minuti, ali Kumovi se vraćaju u igru pogotkom Sokača u 11. minuti susreta. Da Starigrad ode s prednošću na odmor pobrinuo se Branimir Mijatović u 12. minuti susreta.

Nastavak igre Starigrad odrađuje rutinski te pobjedu potvrđuje pogocima Brkića i Danijela Nemčića.

Ljuti Kumovi

Ljuti Kumovi

Danas su na rasporedu sljedeći susreti: NK Križevci veterani – NK Ban Jelačić, NK Križevci juniori – NK Kalinovac.

prigorski.hr

 

Facebook Comments