Susret župana Bajsa i predsjednika Hrvatske stranke umirovljenika Silvana Hrelje:

26. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Susret župana Bajsa i predsjednika Hrvatske stranke umirovljenika Silvana Hrelje:


Uoči nadolazećih izbora za Europski parlament, a u okviru posjeta Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika i kandidat na listi broj 12 na izborima za Europski parlament Silvano Hrelja susreo se sa županom Damirom Bajsom.

Tom prilikom župan Bajs je istaknuo da je dobro i pozitivno da se u okviru posjeta raznim dijelovima Hrvatske kandidati upoznaju sa situacijom na terenu, ali i naznačuju što bi predstavljali u Europskom parlamentu.

– Kada govorimo o tome onda je sigurno za Bjelovarsko-bilogorsku županiju iznimno bitna politika vezana uz socijalnu politiku Europske unije. To govorim zbog toga što preko socijalne politike i fondova Europske unije koji to financiraju moguće je i prema našim građanima treće životne dobi omogućiti iskorak u onome što je njihovo pravo, a to je pravo na kvalitetan život – rekao je župan Damir Bajs te pozvao građane da izađu na izbore za Europski parlament koji će se održati 26.svibnja.

– Želim izreći jedno veliko hvala ne samo za ovaj sastanak nego za sve one situacije kada su vrata ove županije bila otvorena za Hrvatsku stranku umirovljenika i rješavanje problematike umirovljenika. Osjećam da mi je dužnost da uoči europarlamentarnih izbora prvo vas posjetim – istaknuo je predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika i kandidat na listi broj 12 na izborima za Europski parlament Silvano Hrelja.

prigorski.hr

Facebook Comments