Šef županijskog SDP-a Mladen Kešer, članovi križevačkog HSS-a i Mario Švegović na okupu

17. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Šef županijskog SDP-a Mladen Kešer, članovi križevačkog HSS-a i Mario Švegović na okupu

Predsjednik križevačkog HSS-a Marijan Vuković (skroz lijevo), načelnik Koprivničkog Ivanca i član proširenog predsjedništva HSS-a Mario Švegović, Slavica Martinčević, šef županijskog SDP-a Mladen Kešer i ugledni križevački HSS-ovac i profesor Željko Jukić (skroz desno)


Nakon niza napisa oko protustatutarnih izbora u županijskom HSS-u koji su nedavno poništeni nakon što je prihvaćena žalba Maria Hudića, načelnika Koprivničkih Bregi i kandidata za novog šefa podravsko-prigorskog HSS-a, zatekli smo zanimljivu situaciju na konvenciji SDP-a u Koprivničkom Ivancu povodom europskih izbora.

Naš novinar na konvenciji SDP-a uhvatio je na okupu čelnike križevačkog HSS-a, Maria Švegovića načelnika Koprivničkog Ivanca i kandidata za predsjednika županijskog HSS-a i Mladena Kešera, šefa županijskog HSS-a.

Podsjetimo, nakon što je otkrivena politička veza između koprivničkog SDP-a, koprivničkog HSS-a i središnjice stranke na čelu s Krešom Beljakom koji su direktno pokušali utjecati da se Hrvoje Petrić izabere za novog predsjednika županijske organizacije, situacija se do kraja zakomplicirala, a izbori su poništeni.

Označava li ovaj skup možda neku novu suradnju i stabilizaciju odnosa u podravsko-prigorskom HSS-u saznat ćemo vjerojatno nakon europskih izbora.

prigorski.hr