Trener nogometaša mostarskog Zrinjskog Krunoslav Rendulić ocijenio je kako je susret protiv Legije koji će se igrati u četvrtak u Varšavi prijeloman za njegovu momčad kada je u pitanju eventualni nastavak natjecanja u Konferencijskoj ligi.

Nakon tri kola u skupini Legia je prva sa šest bodova koliko na drugome mjestu ima i Aston Villa, dok je Zrinjski treći, a AZ Alkmaar posljednji sa po tri boda.

Mostarci su u posljednjem susretu protiv Legije vodili na svome travnjaku, no na kraju izgubili sa 1-2 uz dva poništena gola zbog zaleđa koje je otkrio VAR.

“Ova utakmica je prijelomna za eventualno proći dalje. Ako to riješimo u svoju korist onda imamo izgleda za prezimiti u Europi”, rekao je Rendulić uoči polaska u glavni grad Poljske.

Rendulić je dodao kako vjeruje u pobjedu unatoč tome što će ozračje na stadionu ‘Wojska Polskiego’ biti pakleno.

“Sigurno je da će pokušati iskoristiti tu pozitivnu energiju, a na nama je da odgovorimo na adekvatan način. Plan je dobro odigrati i pokušati ostvariti pobjedu”, rekao je hrvatski strateg na klupi Zrinjskog.

Utakmicu će propustiti stoper Hrvoje Barišić koji je imao medicinski zahvat te Mario Tičinović koji se nije oporavio od ozljede. Zbog neslaganja s trenerom u sastavu nema ni Zvonimira Kožulja, koji je bio glavna zvijezda preokreta protiv AZ Alkmaara.

Najbolji napadač Nemanja Bilbija uoči puta u Poljsku rekao je kako njegova ekipa mora napraviti manje pogrešaka i iskoristiti svoje prigode.