Svi mi imamo barem jednu konzervu tune kod kuće, zar ne? Zašto ju ne biste iskoristili da pripremite brzinsku paštetu od tune koju će vaši ukućani obožavati

Donosimo vam recept za ukusnu paštetu od tune za koju vam neće trebati niti puno sastojaka niti puno vremena.

Paštetu od tune prema ovom jednostavnom receptu možete pripremiti za 20-ak minuta, a trebat će vam sljedeći sastojci: 250 grama tunjevine iz konzerve, 100 grama majoneze, 100 grama maslaca, 4 fileta inćuna, 3 kisela krastavca, sol, papar te sjeckani peršin.

Tunu iz konzerve prvo ocijedite a zatim u blender dodajte tunu, majonezu i maslac. Uključite blender i sve izmiješajte. Nakon toga, dodajte još krastavce i inćune.

Ako nemate inćune možete dodati slane srdele pa onda još jednom sve izmiješajte u blenderu.

Na kraju, dodajte 1 žličicu peršina te sol i papar pa sve još jednom promiješajte. Prema želji, možete dodati i malo limunovog soka.

Paštetu od tune predlažemo prvo ohladiti u hladnjaku te zatim poslužiti na prepečenom kruhu, savjetuje Mamin kutak.