PRVI DAN ŠKOLE Gradonačelnik Jakšić pozdravio nove učenike OŠ Đuro Ester

6. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno PRVI DAN ŠKOLE Gradonačelnik Jakšić pozdravio nove učenike OŠ Đuro Ester

Foto: V. Štefanek/drava.info


Prvašiće u koprivničkoj Osnovnoj školi Đuro Ester danas je prije prozivke pozdravio i Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice, koji im je zaželio puno uspjeha u njihovom obrazovanju.

Prvašićima i njihovim roditeljima obratila se i ravnateljica škole Sanja Prelogović zaželjevši im puno uspjeha u obrazovanju. Ravnateljica se obratila i roditeljima kazavši da zna da i kod njih vlada jedno uzbuđenje.

– Znamo da ste možda i u brizi, ali nemojte brinuti. Djeca vam idu u prave ruke, učiteljicama koje imaju dugogodišnje iskustvo. Ovdje ćemo ih prvenstveno odgajati da budu dobri ljudi, obrazovat ćemo ih i štititi – kazala je, piše drava.info.

Prvi dan škole, OŠ Đuro Ester

Jedan od prvašića je i Matej čija majka Tamara Rižner ističe da je nestrpljivo dočekao početak nastave.

– Spremili smo sve stvari, čekamo knjige da dođu. Uzbuđenje je bilo na nivou, iza nas je neprospavana noć, no evo došlo je i to jutro te ćemo sada vidjeti sve pojedinosti. Nadamo se samo da neće biti nikakvih korona ograničenja. Stariji sin je četvrti razred tako da smo već upoznati sa sustavom i mogu samo pohvaliti školu – kazala je.

Prvi dan škole, OŠ Đuro EsterPRV

Prvašić Matej od uzbuđenja je samo kratko potvrdio da je jako sretan što će napokon krenuti u školu.

Facebook Comments


[ssba]