Promocija knjige „Smrt transhumanizmu, sloboda narodu” Krešimira Mišaka u Čazmi

14. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam Promocija knjige „Smrt transhumanizmu, sloboda narodu” Krešimira Mišaka u Čazmi


Knjižnica i čitaonica Slavko Kolar Čazma poziva sve zainteresirane na predstavljanje knjige Krešimira Mišaka „Smrt transhumanizmu, sloboda narodu” koja će se održati 17. ožujka s početkom u 19,00 sati.

Krešimir Mišak (1972) hrvatski je novinar, rock glazbenik i pisac znanstvene fantastike. Završio je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a od 1988. godine radi na Hrvatskoj televiziji. Od 2002. godine uređuje i vodi popularnu emisiju “Na rubu znanosti”.

Pjevač je, gitarist i frontmen grupe Hakuna Matata, a od 1999. godine piše i znanstvenu fantastiku. Napisao je desetak kratkih SF-priča, a 2000. i 2005. godine dobio je nagradu SFERA za najbolju SF-priču. Godine 2005. objavljena mu je zbirka SF-priča “Zvjezdani riffovi”, 2006. je objavio knjigu “Telepatija i telekineza”, a 2010. knjigu intervjua “Sretan vam kraj svijeta… kakvog ste poznavali”.

Tema o kojoj je riječ u novoj knjizi jest i medicinska i ekonomska i znanstvena i računalna i etička i filozofska i duhovna, ali prije svega riječ je o sreći i ispunjenosti čovjeka.

Facebook Comments