Nakon prošlotjednog poraza od 0-3 u prvom susretu play-offa CEV Kupa pred odbojkašicama Mladosti uzvrat je u Parizu protiv drugoplasirane ekipe francuskog prvenstva Levallois Saint-Claud.

Utakmica se igra u utorak 16. siječnja u 20.00 sati.

Iako krajnji rezultat iz prvog susreta sugerira da Zagrepčanke baš i nemaju puno šansi u drugoj utakmici, njihov trener Darko Nojić ne misli baš tako.

“Ne mislim da smo bez šansi, mislim da smo i u Domu odbojke solidno odigrali i da nas suparnice nisu nadigrale. Nažalost, nismo uspjeli tijekom svakog seta zadržati koncentraciju pa bi prema kraju gošće preuzimale inicijativu. Ali, generalno mislim da smo ih dobro skautirali i donekle neutralizirali i da ukoliko uspijemo zadržati fokus svo vrijeme susreta možemo izvući pozitivan rezultat”, kazao je Nojić.

Ovaj optimizam Nojić gradi na činjenici što je nakon nastupa juniorske i kadetske reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijama za EP konačno kompletirao sastav i odradio treninge s cijelim sastavom.

“Kompletni smo konačno, osim Mehić koja već neko vrijeme nije na dispoziciji zbog bolesti tako da vjerujem da se možemo ravnopravno nositi s njima. Znamo što nam je činiti, između ostaloga ih i napasti jako servisom, a o drugim taktičkim zamislima ne bih sada govorio. U svakom slučaju, ne idemo u Pariz na izlet”, optimističan je pred susret trener.