„Komunikacijske vještine“ nova knjiga marketinškog stručnjaka Kamila Antolovića i vodećeg hrvatskog stručnjaka na polju interpersonalne komunikacije Nikše Sviličića

21. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam „Komunikacijske vještine“ nova knjiga marketinškog stručnjaka Kamila Antolovića i vodećeg hrvatskog stručnjaka na polju interpersonalne komunikacije Nikše Sviličića


Jasna i smislena komunikacija te prenošenje razumljivih poruka  u današnjem vremenu prezasićenosti informacijama od ključne je važnosti za uspostavu kvalitetnih odnosa kako u radnom, tako i u privatnom okruženju. Kako bi vam pomogli u nastojanju da vaša verbalna i neverbalna  komunikacija bude što uspješnija i učinkovitija, marketinški stručnjak Kamilo Antolović i vodeći hrvatski stručnjak na polju interpersonalne  komunikacije, ujedno i profesor na Sveučilištu Sjever – doc. dr. sc. Nikša Sviličić, sabrali su svoja znanja i praktična iskustva u sjajnu novu knjigu “ Komunikacijske vještine“.

Knjiga je plod dugogodišnjeg rada i praktičnog iskustva u području informacijskih i komunikacijskih znanosti i predstavlja do sada najkompletniji prikaz iz te znanstvene discipline. Sadržaj knjige u kojoj se razmatraju komunikacijski teorijski modeli kroz prizmu svakodnevnih životnih i poslovnih situacija raspoređen je u četiri veća poglavlja (Komuniciranje – interpersonalna komunikacija, Verbalno i Neverbalno u interpersonalnoj komunikaciji te Javni govor i nastup, trema i strah) te jedno s podacima istraživanja interpersonalne komunikacije i separatom o govoru tijela.

Knjiga će stoga biti vrlo korisna profesionalcima, znanstvenicima i praktičarima, nastavnicima i studentima u područjima komunikologije, medija, odnosa s javnošću, kao i svima ostalima koje zanimaju ovi aspekti komuniciranja, a posebno onima koji žele  poboljšati svoj poslovni ili privatni imidž te govornicima koji nastupaju u javnosti ili medijima.

Autori na vrlo zanimljiv i originalan način koriste teorijske pristupe i koncepte, koje pritom prožimaju vlastitim dugogodišnjim predavačkim i konzultantskim te poduzetničkim i govorničkim iskustvom u zemlji i inozemstvu. Struktura knjige postavljena je deduktivno, i to tako da se u prvim poglavljima obrađuju teme iz domene interpersonalne komunikacije u širem kontekstu, potom elementi verbalne i neverbalne komunikacije, da bi se u završnim poglavljima knjige elaborirali rezultati konkretnih istraživanja koja se temelje na praktičnim komunikološkim paradigmama te značenja pojedinih poruka govora tijela.

Knjigu koja na zanimljiv način spaja teorijske spoznaje  s bogatim dugogodišnjim predavačkim, konzultantskim te poduzetničkim i govorničkim iskustvom autora moguće je kupiti izravno kod nakladnika:K&K Promocija, a sve upite možete poslati na na e-mail: [email protected] (cijena knjige  je 124,00 kn).

Facebook Comments