Poznat datum izbora Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije 2020

18. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam Poznat datum izbora Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije 2020


Kako smo već najavili, pa potom odgodili izbor Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije, čekajući da se ublaže i obustave mjere Stožera civilne zaštite, iz Direkcije doznajemo da je novi termin utvrđen, te da su ostale pripreme u punom jeku. Stoga smo se obratili vlasnicama licence Miss Supranational Hrvatske, Sanji Bjedov Popović i Tamari Roglić da nam potvrde informaciju:

– Nakon županijskih izbora Miss Supranational  2020.  u Varaždinu 21.06 i  u Križevcima 27.06., najavljujemo i treći regionalni izbor koji će se održati u lipnju: Miss Supranational Zagreba i zagrebačke županije 2020. Naime kao što se zna, naš već pripremljen izbor, koji se trebao održati  tradicionalno 25.03. 2020., u dvorani Vatroslav Lisinski, odgođen je iz razloga vezanih za  problematiku sa virusom COVID-19. -ističu Sanja i Tamara.

-Nakon što su se stvorili uvjeti i SCZ dozvolio, mi nastavljamo gdje smo stali, pa je tako novi datum održavanja izbora Miss Supranational Zagreba 2020. utorak 30. lipnja 2020. u 20.00 sati. Nažalost, zbog oštećenja, koja je pretrpjela dvorana Vatroslav Lisinski u potresu 22. ožujka, bili smo prisiljeni odustati od uobičajene lokacije. Stoga najavljujemo da je naša nova lokacija ove godine  Zlatna dvorana – Nova Galerija, Zagrebačka avenija 104. Radosne smo da su svi naši suradnici i pokrovitelji sa nama i dalje, iako je ovo jedna izuzetno teška godina za sve nas i nikome nije lako. .pojašnjavaju organizatori.

– Naši voditelji programa su – možemo  slobodno reći već tradicionalno odlični – Vjekoslava Bach Vasić i Davor Garić, a u bogatom glazbenom programu nastupit će lijepe i poznate dame Lidija Horvat Dunjko, Antonela Malis, Marina Tomašević, te popularni Mejaši i Begini. Tako uz modne kolekcije koje će nositi petnaestak  kandidatkinja u borbi za titulu najljepše i ulazak u finale, zabave neće nedostajati. -kažu organizatori.

– Važno je napomenuti da će direkcija poštovati i paziti na propisane mjere Nacionalnog stožera, pazeći na zdravlje naših uzvanika kao i svih učesnika programa. Za piće dobrodošlice, a kasnije i after-party uz nas je naš poznati partner vinarija ŠAFRAN  sa svojim vrhunskim vinom Summer Wine. Sve druge informacije bit će poznate kroz nekoliko dana. – zaključile su Sanja i Tamara, vlasnice licence.

Facebook Comments