Poštari će očitati gotovo 200 tisuća plinskih brojila u Zagrebu i okolici

15. prosinca 2017. Autor: prigorski.hr Hrvatska Poštari će očitati gotovo 200 tisuća plinskih brojila u Zagrebu i okolici


Poštari Hrvatske pošte i ove će godine u Zagrebu i okolici očitavati plinska brojila u kućanstvima i poslovnim subjektima. Nastavak je to suradnje Hrvatske pošte i Gradske plinare Zagreb.
Očitanje plinskih brojila u kućanstvima poštari će početi polovinom prosinca ove godine, a provodit će se i prvih 15 dana siječnja 2018.
Hrvatska pošta je na temelju javnog natječaja za očitavanje plinskih brojila sklopila ugovor s Gradskom plinarom Zagreb na dvije godine.

Očitanje plinskih brojila u kućanstvima poštari će početi polovinom prosinca ove godine, a provodit će se i prvih 15 dana siječnja 2018. (očitanje plinskih brojila u kućanstvima obavlja se u 6. i 12. mjesecu). Očitanje plinskih brojila u poslovnim subjektima provodi se svakog mjeseca zadnji dan u mjesecu ± 6 dana prema unaprijed utvrđenom redoslijedu očitanja koji je zadala Gradska plinara Zagreb.

Ovim putem mole se svi korisnici Gradske plinare Zagreb da poštarima Hrvatske pošte omoguće ulazak u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo te da im osiguraju neometan prilaz. Građani i poslovni subjekti u čijim prostorima neće biti očitano stanje plinskog brojila dobit će u svoje poštanske kovčežiće obavijest na kojoj je istaknuto kako mogu dogovoriti ponovni dolazak poštara i očitanje stanja plinskog brojila.

prigorski.hr

Facebook Comments