“Dosta je! Odmah na izbore” naziv je prosvjeda koji su lijevo-liberalne stranke održale na Markovom trgu.

„HDZ, kvislinzi, izdajice , lopovi… dosta je, vrijeme je, dolje HDZ”, uzvikivala je Peović i pozvala sve skupine da se ujedine, od profesora i medicinskih sestara. Za Plenkovića je kazala da je napravio nešto što nije ni Khuen-Héderváry, iselio je svakog šestog Hrvata.

Prosvjednicima na skupu obratili su se i redateljica Ivana Bodrožić, pisac Edo Popović i redateljica Dana Dana Budisavljević istaknuvši da vole Hrvatsku, da u njoj žele stati i da zato žele promjene.

Na kraju svi govornici popeli su se na pozornicu uz taktove pjesme „ Neka cijeli ovaj svijet” završili prosvjed.

Prosvjed je organiziralo 11 parlamentarnih stranaka: SDP, Socijaldemokrati, Možemo!, Fokus, IDS, Reformisti, Centar, GLAS, SsiP, RF i HSS, a pridružili su im se i Hrvatski laburisti-stranka rada te PGS, koji nisu zastupljeni u parlamentu. Prosvjed je počeo s 15-ak minuta zakašnjenja, zbog, kako je rečeno s pozornice, dolaska još ljudi na Trg.

Lijevo-liberalnu oporbu ujedinilo je i diglo na noge imenovanje Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika, tvrde da je „HDZ-ov čovjek” koji se druži s kriminalnim miljeom i koji laže.

Prosvjed su podržali književnici, glazbenici, redatelji, Ivana Bodrožić, Edo Popović, Dana Budisavljević.

Program na Trgu svetog Marka vode pjevačica i glumac, Ivanka Mazurkijević i Janko Popović Volarić, dok je za glazbu zadužen DJ Mario Kovač.