„Blues club Koprivnica, Carlsberg Croatia i caffe bar Guliver organiziraju 4. glazbeni pub kviz pod nazivom „Zvjezdana prašina’.
Prije kviza prof. Ivan Ferenčak-Pindo predstavit će svoju knjigu „Zvjezdana prašina“. Knjiga je izdana u povodu 60. godišnjice osnivanja prvog koprivničkog limač-benda i u sjećanje na jednog od najvećih talenata koprivničke glazbe Milana Brace Šimunovića (1945. – 1966.).

Sam autor također je bio dio koprivničke glazbene scene od ranih 60-ih godina. Njegova želja bila je da ovom knjigom neki događaji iz njegovog djetinjstva i mladosti ostanu zabilježeni kao svjedočanstvo jednog vremena zbog bojazni da se to ne izgubi iz glazbene povijesti Koprivnice.

– I u našoj želji da se zajedno prisjetimo te „bolje“ prošlosti, pitanja u kvizu biti će vezana uz tu glazbenu ostavštinu, od 60-ih godina do danas. Prijavite se bez straha, pitanja neće biti suviše teška. Provjerite vaše znanje o povijesti koprivničke popularne glazbe, dobro se zabavite i osvojite vrijedne nagrade naših sponzora – poručili su organizatori.

Nagrade su sljedeće:

„CARLSBERG CROATIA“ d.o.o.-poklon paketi (2 paketa x 24 limenke PAN Pilsner)
„SPONA“
-„Split blues festival-The best of 2011-2019 CD + DVD
-„Zagreb International Blues Festival-First 10 Years“ 2CD
-„Croatian Blues Challenge 2009-2018“-Winners & Travellers 2CD
„DANCING BEAR“-Sunnysiders-album „The Bridges“ (1 LP + 1 CD)
„POU KOPRIVNICA“-karte za kino „Velebit“ (2 x 2 ulaznice)

Kviz će se odigrati u caffe baru „Guliver“, Kneza Domagoja 29, Koprivnica, u petak, 26. studenog u 19 sati. Svaki tim sastoji se od dva člana. Prijave su bez kotizacije. Pošto je zbog mjera broj posjetitelja ograničen, pravo natjecanja imati će samo 10 ekipa koje prve prijave svoje sudjelovanje. Nakon kviza, dobra zabava s izborom iz povijesti koprivničke popularne glazbe. Prijaviti se možete OVDJE.