Online live treninzi s koprivničkih bazena: ‘Vi birate koje treninge želite’

4. prosinca 2020. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam Online live treninzi s koprivničkih bazena: ‘Vi birate koje treninge želite’


Isprobali smo i dokazali da možemo uspješno trenirati i na udaljenosti iz udobnosti vlastitog doma, stoga tako nastavljamo i dalje. Tim Sportskog centra Cerine od 7. prosinca svoje treninge vodit će uživo preko Google Meet aplikacije za sve svoje aktivne članove.

Live treninzi odvijat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom u 3 popodnevna termina, 17h i 18h funkcionalni trening te u 19h pilates. Vi birate koje treninge želite i vježbate s našim stručnim timom 45 minuta. Dovoljno je da na računalu ili mobitelu prethodno instalirate Google Meet aplikaciju i da svoje virtualno mjesto rezervirate na mailu: [email protected], u mailu navedete broj kartice, ime, prezime, datum rođenja i termin treninga, nakon čega će vam biti poslan link za pristup live treningu.

Prijaviti se mogu samo korisnici koji imaju aktivnu mjesečnu karticu za programe vježbanja u Sportskom centru Cerine. Ako vam je kartica istekla, svoju mjesečnu članarinu možete uplatiti na recepciji bazena, ukoliko želite svoju članarinu uplatiti putem internet bankarstva molimo vas da zatražite ponudu putem maila [email protected] u kojoj će vam biti poslani svi potrebni podaci.

Prednosti on line treninga:

  • Sigurnija okolina u ovim epidemiološkim okolnostima
    Upotreba rekvizita koje koristite samo vi
    Mogućnost vježbanja i kad imate malu djecu jer ne trebate organizirati čuvanje
    Možete izabrati dobar program i dobrog trenera bez obzira na lokaciju na kojoj živite

Možda vam nedostaje dvorana, ljudi u grupi, riječi naših trenera koji vas motiviraju da izdržite još malo i korigiraju vašu izvedbu, no to sve sada možete imati i putem live treninga.

Live treningom dobit ćete povratnu informaciju trenera, a isto tako vidjet ćete ljude koji će zajedno s vama radit čučnjeve, marince ili držati plank.

Facebook Comments