Nakon malonogometnih majstorija i gotovo tri tjedna turnira, križevački trećeligaš Radnik vraća se svojim redovnim prvenstvenim obvezama. Naime, trener Anthony Pavlović za subotu, 14. siječnja sazvao je okupljanje seniorske momčadi na gradskom stadionu s početkom u 13.30 sati.

-Očekujem odaziv svih igrača uz nekoliko novih lica koji će nam se priključiti na pripremama, a ukoliko budemo zadovoljni njihovom kvalitetom postat će dio naše ekipe – kazao je Pavlović.

anthony pavlovic

Anthony Pavlović, trener seniora NK Radnik Križevci

Dopredsjednik kluba Vitomir Mijić, zadužen za kadrovsku križaljku, pojasnio je kako na probu dolaze dva Ukrajinca i jedan nogometaš iz Belgije. -Nažalost, ovo proljeće nećemo moći računati na našeg velikog borca Luku Tihelku, jer na tri mjeseca odlazi na stručno usavršavanje u Dansku. Zahvalili smo se na suradnji Ronaldu Rengelu. Stoga smo bili prisiljeni tražiti neka potencijalna rješenja. Kroz pripreme ćemo vidjeti o kakvim se igračima radi. Veseli me što će ponovo sa treninzima početi naš Pačko, Danijel Vrbančić – pojasnio je Mijić te dodao kako drugih odlazaka iz kluba nema.

mijic

Vitomir Mijić, izvršni dopredsjednik NK Radnik Križevci

-U pripreme ćemo uključiti i neke kadete i juniore, koji će tako dobiti priliku da pokažu svoje mogućnost, a na dobar dio njih svakako računamo i u budućnosti – kazao je Mijić.

Dogovorene su pripremne utakmice NK Lukavec , NK Dinamo Odranski Obrež i Gaj Mače. To su sve ekipe iz 3. NL Središte Prije odlaska na sedmodnevne pripreme na otok Pag, Radnikovci će odigrati susret s Bednjom u Beletincu.

Tijekom paških priprema Radnikovci će odigrati dvije utakmice, s NK Zadar i NK Hrvatski Vitez Posjedarje, koji se natječu u 3. NL Jug. nakon povratka s otoka Paga odigrati će se generalka s NK Bilogora 91 u Grubišnom Polju.

Proljetni dio sezone, 25. veljače,  Radnikovci će otvoriti u Koprivnici protiv istoimenog domaćina.