Neviđena situacija u ‘Večeri za 5 na selu’: Nikita gostima poslužila pizzu iz dostave!

27. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Gastro kutak Neviđena situacija u ‘Večeri za 5 na selu’: Nikita gostima poslužila pizzu iz dostave!


U četvrtak navečer u showu ‘Večera za 5 na selu’ gosti su se okupili u Lovranu na večeri kod najmlađe natjecateljice tjedna Nikite Dajčer. Zbog straha od neuspjeha glavnog jela, domaćica je imala spreman plan B – naručila je pizzu!

Domaćica Nikita je svojim gostima tijekom večeri priredila nekoliko iznenađenja – najprije ih je dočekala dječjim šampanjcem, zatim ih je iznenadila duplim glavnim jelom, a potom sve začinila Zumba plesom.

Nikita zove pizzu

Jedna od najneobičnijih večera ovog tjedna započela je bezalkoholnim pićem, a onda je domaćica ipak izvadila rakijice s kojima su svi zajedno nazdravili za dobru večeru. Zatim je Nikita za predjelo ponudila rižoto od tikve, poriluka i pancete, što se gostima jako svidjelo.

„Izgledao je jako lijepo, nije bio prekuhan, riža je bila al dente i to je jedan veliki plus“, komentirali su Leo i Enis, a Erika i Dalibor su bili jako zadovoljni okusom rižota.

Onda je uslijedilo drugo iznenađenje večeri – stigao je Nikitin dečko Dino s pizzom jer je domaćica bila u strahu da joj glavno jelo nije uspjelo, što je ponovila nekoliko puta tijekom večere.

„Pretpostavio sam da je to neka patka“, prokužio ju je Enis, a onda je na stol stiglo pravo glavno jelo – hrskava piletina s pireom i slatkim umakom.

Nikita gl jelo

„Uopće ne znam što je pošlo po krivu, meni je to baš pasalo, večera je bila jednostavna i fina“, priznao je Dalibor te se glavno jelo očistilo s tanjura, baš kao i prethodno.

Za desert je Nikita poslužila svoj brzinski, ali ukusan kolač koji je okusom oduševio goste. Nakon što se ekipa dobro zabavila i najela, uslijedilo je posljednje iznenađenje večeri – Zumba ples!

Pizza2

„Jedna velika desetka zato što je domaćin dio famozan, svidjelo mi se sve što sam danas jeo, a završno iznenađenje je bilo top!“, pohvalio je Leo Nikitu te je ocijenio desetkom. Enis joj je dao ocjenu 9, baš kao i Dalibor jer im je sve bilo ukusno, a Erika joj je dala ocjenu 8. Tako je Nikita skupila 36 bodova te se trenutačno nalazi na drugom mjestu zajedno s Erikom.

Može li Dalibor parirati Enisu i tko će biti pobjednik tjedna – pogledajte u petak u 20 sati na RTL-u!

Nikita bodovi

Facebook Comments