NAŠE GORE LIST Slaven Bukal u Kataru osvojio treći naslov u dvije godine

12. svibnja 2018. Autor: prigorski.hr Križevci NAŠE GORE LIST Slaven Bukal u Kataru osvojio treći naslov u dvije godine


Slaven Bukal svoj trenerski nogometni kruh već tri godine zarađuje u dalekom Kataru gdje radi kao glavni trener u tamošnjoj nogometnoj akademiji te je izbornik reprezentacije Indije.

S ekipom City exchange TJSV Tea Time osvojio je prije nekoliko sati treći turnir i osvojio treći naslov u posljednje dvije godine.

slaven bukal3

Slaven Bukal je rekao za prigorski.hr kako je finalna utakmica od početka bila tvrda i teška. Protivnik je bio odličan,  ali bio sam uvjeren da ćemo pobijediti jer smo skupinu, 1/4 i 1/2 finale prošli s pobjedama i napunili se samopouzdanjem.

Odlično smo radili na treninzima i odlično smo krenuli u utakmicu. Promašili smo dvije prigode na početku, ali igrali smo vrlo dobro i zabili pogodak i sa 1:0 otišli na poluvrijeme. U nastavku protivnici su krenuli odlučnije i iz jedne polukontre smo ih kaznili i povećali prednost na 2-0. Do kraja susreta kontrolirali smo utakmicu i zabili još jedan pogodak.

Moram reći da je užitak biti dio spektakla gdje 10 000 ljudi navija za svoju ekipu, pjevaju, vesele se, brojne obitelji s djecom, nema mržnje.

Riječ je o pravom spektaklu s nekoliko pjevača. Sama ceremonija zatvaranja QIA Champions lige s utakmicom je trajala oko sedam sati. Jednostavno treba doživjeti taj spektakl – istaknuo je Bukal i dodao kako obaveza u Kataru ima do 15. lipnja, a onda stiže u Hrvatsku.

slaven bukal1

 

 

 

Spomenimo da Slaven Bukal živi u Križevcima, a rođen je u Ivanić-Gradu.

slaven bukal2slaven bukal4

prigorski.hr

foto: Facebook