Mininogometna liga - najava 6. kolo

Najava 6. kola Mininogometne lige “Dobrosusjedski odnosi”

Ovog vikenda igra se 6. kolo Mininogometne lige “Dobrosusjedski odnosi”. Utakmice su na rasporedu od 01. do 03. svibnja 2015. godine. Kolo će otvoriti ekipa “Caffe bar Gas Gas” koja u petak u 11.00 sati u Križevačkoj Poljani dočekuje ekipu “Templarsa”. Popodne s početkom u 15:00 sati “Šumarija Križevačko pivo” ugostit će “Čigu” na terenu SŠ Ivan Seljanec u prostoru bivše vojarne, dok će se posljednja utakmica dana odigrati na istom terenu u 19:00 sati između “BTK” i “Sv. Benedikta” iz Velikog Potočeca.

Subotnje utakmice otvaraju u 17:00 sati “Topnici” na svojem terenu u Novom Đurđicu, gdje će ugostiti “Bumtrase” iz Svetog Ivana Žabna i prvoplasirana ekipa grupe B “Kalnički sir”, koja na Kalniku dočekuje “Kockice” u 17:00 sati. U Radničkom dolu s početkom u 18:30 sati prvoplasirana ekipa grupe A “Autodijelovi Auto Moto” dočekuje pretposljednje plasiranu ekipu “Panovih 11”. U isto vrijeme s početkom u 19:00 sati na igralištu O. Š. Vladimira Nazora “OMG Team” će dočekati “MK Gornji Cubinec”, dok će se u vojarni odigrati susret između dva caffe bara,”Caffe bar Glamur” i “Caffe bar Bonus”.

U nedjelju 03. svibnja 2015. u 11:00 ekipa “MNK Fodrovec” na školskom igralištu ugošćuje “Raven”. “Lord/Ekipa dobrih osoba” u vojarni dočekuje “Pekaru Mlinček” u 15:00 sati. U Novom Đurđicu u 17:00 sati “Gračina” dočekuje “Mijenjam ženu/Plentaj d.o.o.”, a kolo će se zaključiti u Majurcu Gornje selo, gdje će snage odmjeriti “Majurec” i “Ruševac 2015.”

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

groblje

Posljednji ispraćaji

Na Gradskom groblju u Križevcima u utorak će biti tri posljednja ispraćaja. U 14 sati …

pecnik ivica

FOTO Križevci: Mlada misa velečasnog Ivice Pečnika

“Čisto srce stvori mi, Bože, i duh postojan obnovi u meni”! – geslo je pod …